mehransorosh 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام من افزونه ی phocagallery رو نصب کردم و دارم استفاده میکنم ولی مشکلم اینجاست که اسم عکسهای منو تغییر میده به نام مثلا phoca_thumb_l_005.jpg میخواستم کمکم کنید تا این نام رو به نام اصلی عکس برگردونم یا بشه عوضش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در اسفند 89 فکر نکنم اسم اصلی عکس رو تغییر بده افزونه های گالری تصویر برای ایجاد تصاویر بند انگشتی یک برنامه دارند که اونم اسم تصویر بند انگشتی رو به صورت رندوم درست می کنه ولی اسم تصویر اصلی رو تغییر نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehransorosh 0 ارسال شده در اسفند 89 ببخشید درست نتونستم منظورمو برسونم آره اسمو تغییر نمیده ولی به اول اسم اینو( phoca_thumb_l ) اضافه میکنه مثلا اگه اسم اصلی ( 2 ) باشه phoca به این اسم تبدیلش میکنه( phoca_thumb_l_2) در ضمن سایزشو هم عوض میکنه یعنی یه اندازه ی معینی داره و اگه عکس مورد نظر سایزش بزرگ باشه اون رو به اندازه ی 640*428 در میاره میخواستم بدونم این تنظیمات رو از کجا درست کنم؟ 1- چیکار کنم تا phoca_thumb رو در اول تمام عکسها وردارم 2-چطوری این ماکزیموم سایز رو تغییر بدم؟ با تشکر قبلی از همه ی عزیزان:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehransorosh 0 ارسال شده در اسفند 89 کسی نمیتونه کمکم کنه؟:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در اسفند 89 سلام مهران جان این قابلیت در خود ماژول تعریف شده که اگه بخوای تغییرش بدی باید با یک ویرایشگر مثل دریم ویور فایلهای خود ماژول رو ویرایش کنی مثلا : [align=LEFT] "phoca_thumb_s_");//is there small thumbnail "phoca_thumb_m_");//is there medium thumbnail "phoca_thumb_l_") [align=RIGHT]دنبال این کد ها بگرد و ویرایش کن به صورت زیر [align=LEFT] "xxxxx_thumb_s_");//is there small thumbnail "xxxxx_thumb_m_");//is there medium thumbnail "xxxxxx_thumb_l_") یه کم مشکله ولی ممکنه:thankyou:[/align][/align][/align] یه کم مشکله ولی ممکنه:thankyou:[/align][/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر