albert_a.r_1366 0 ارسال شده در اسفند 92 با سلام اخیرا یه مشکلی برام پیش اومده وقتی می خوام یه مجموعه درست کنم یا یک ماژول جدید (اچ تی ام ال سفارشی) جدید درست کنم در آخر هنگان زدن دکمه ذخیره و یا ذخیره و بستن هیچ اتفاقی نمی افته و دکمه ها کلا کار نمی کنند! مشکل از کجاست؟؟؟ ممنون می شم راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام با مرورگر دیگری هم تست کنید ببینید مشکل پابرجاست یا نه اخیرا" افزونه ای نصب نکردید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
albert_a.r_1366 0 ارسال شده در اسفند 92 سلام با سه مرورگر کروم و فایرفاکس و اکسپلور امتحان کرده ام فرقی نکرده ! امروز سه افزونه نصب کرده ام. 1- پارس گلوبال نیوز (از سایت جومینا) 2-VTEM Skitter 3- Lof Article Scroller Module نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام از قسمت مدیریت افزونه ها وارد سربرگ مدیریت شوید و آخرین افزونه هایی رو که نصب کردید یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
albert_a.r_1366 0 ارسال شده در اسفند 92 با سلام از قسمت مدیریت افزونه ها وارد سربرگ مدیریت شوید و آخرین افزونه هایی رو که نصب کردید یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق با سلام هر سه افزونه که به تازگی نصب کرده ام رو غیر فعال کردم همچنین قالب مدیریتی جدید هم نصب کرده بودم که آنرا هم غیر فعال کردم ولی باز درست نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اسفند 92 سلام از نسخه ای که دارید بک آپ بگیرید آخرین نسخه جوملا رو روی هاست extract کنید و پوشه instalation رو حذف کنید کش مرورگر رو خالی کنید و صفحه مدیریت رو دوباره بارگذاری کنید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
albert_a.r_1366 0 ارسال شده در اسفند 92 باسلام یک مشکل دیگر هم امروز متوجه شدم! در درج مطلب یا ویرایش مطلب ویرایشگر به صورت کد اچ تی ام ال می آید. پایگاه داده رو رپیر کردم باز نشد! (ريالا رامین شرمنده منطور از بک آب از کل هاست بکاپ بگیرم یا پایگاه داده ام کافیه؟؟؟) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ با سلام من یه کاری کردم شاید بتونین بهتر کمکم کنید! یه پوشه جدید ایجاد کردم و داخل آن همان سایت را کپی کردم و مشخصات پایگاه داده جدید را از فایل کانفیگ به پایگاه داده قبلی بازگرداندم! از دمیریت جدید همه چیز کار می کنه ولی در قبلیه نه مشکل از کجاست؟؟؟ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ سلام آقا مشکل حل شد!!! با تشکر از دوستان که راهنماییم کردند همون روش قبلی را ادامه دادم و کل سایت رو (به غیر از پایگاه داده) از نو ساختم و حل شد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر