pesarak 12 ارسال شده در اسفند 92 سلام. من هر کاری میکنم در جوملا 2.5 نمیتونم عنوان مطالب را لینک دار کنم. در خود مطلب و همچنین در مدیریت مطالب در قسمت انتخاب ها هم تعیین کردم که لینک دار باشه اما نمیشه. ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 92 درود بر شما اگر در پوشه قالب تون پوشه ای به نام html وجود دارد ان را rename کنید ببینید مشکل حل می شود ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در اسفند 92 سلام این کار رو کردم ولی بازم تاثیری نداشت ، کش مرورگر هم خالی کردم ولی باز لینک دار نشدن ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 92 درود بر شما در صفحه اصلی این کار شدنی نیست یا صفحات داخلی ؟ 1 واکنش ها : pesarak نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در اسفند 92 سلام در صفحه اصلی این مشکل وجود داره ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام تنظیمات منوی صفحه اصلیتون رو هم بررسی کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر