ساناز صداقتی 8 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) سلام قالب من از شرکت یوتم هست به نام revista ولی یک نوار پایین سایت آمده نمیدونم چطور حذفش کنم یعنی تو بعضی مانیتور ها بازی در میاره و قالب رو زشت کرده کسی راهی بلده برای حذفش ممنون ادرس سایت yon.ir/1WvX ویرایش شده اسفند 92 توسط ساناز صداقتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در اسفند 92 منظورتون کدوم نواره؟ برای من که چیزی نشون نمیده!! 1 واکنش ها : ساناز صداقتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ساناز صداقتی 8 ارسال شده در اسفند 92 منظورتون کدوم نواره؟ برای من که چیزی نشون نمیده!! تو لب تاپ من هم این نوار نیست ولی تو پی سی اون نوار میاد سیستم شما چی هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در اسفند 92 با سلام مشگل از سیستم نیست یک ابر رفرش کنید درست میشه ctrl+f5 1 واکنش ها : ساناز صداقتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ساناز صداقتی 8 ارسال شده در اسفند 92 رفرش کردم بازم درست نشد تو بعضی مانیتور ها مثل اینکه اون نوار پایین سایت میاد حالا نمیدونم به خاطر قالب هست یا به خاطر مانیتور نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
member99 9 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) درود. نوع نمایش تنها به قالب سایت و رزولوشن دیوایس مورد استفاده بستگی داره. در مانیتورهایی که عریض نیستن یا به قولی رزولوشن 768*1024 دارن اگر سایت شما را باز کنن یه اسکرول پایین صفحه می آد.. که البته زاید نیست و over-flow لازم هست یه وقت هایی اسکرول اضافه هست و هر چقدر هم به سمت چپ میرید تموم نمیشه.. منتهی قالب شما این مشکل را نداره و با توجه به width که داره اسکرول ظاهر میشه اگر می خواهید اون اسکرول هم ظاهر نشه، بایستی عرض قالب خودتون را کمتر کنید پاینده باشید ویرایش شده اسفند 92 توسط member99 1 واکنش ها : ساناز صداقتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر