parsa 0 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) با سلام و درود بر دوستان عزیز من سایتی رو طراحی کردم که تو سیستم خودم بالا میاد ولی تو سیستمهای دیگه بالا نمیاد نمیدونم مشکل کجاست؟مخصوصا با اینترنت اکسپلرر مشکل داره.نشون میده که سایت در حال لود هست ولی بالا نمیاد.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. آدرس سایت : www.rayanmiz.com ویرایش شده اسفند 92 توسط parsa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در اسفند 92 با سلام و درود بر دوستان عزیز من سایتی رو طراحی کردم که تو سیستم خودم بالا میاد ولی تو سیستمهای دیگه بالا نمیاد نمیدونم مشکل کجاست؟مخصوصا با اینترنت اکسپلرر مشکل داره.نشون میده که سایت در حال لود هست ولی بالا نمیاد.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. آدرس سایت : www.rayanmiz.com با سلام واسه من بدون مشکل لود میشه و مشکلی نیست 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hazhirdesign 2 ارسال شده در اسفند 92 با سلام واسه من بدون مشکل لود میشه و مشکلی نیست با سلام سایت باز میشه مشکلی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر