gilangraphic 93 ارسال شده در اسفند 92 سلام خدمت دوستان واساتید محترم من افزونه گالری ویدئویی جوملا 2.5 رو از جومینا دانلودکردم ونصب کردم.خیلی هم خوشحال شدم چون شدیدا بهش نیازداشتم ولی هیچ فایل ویدئویی ای رو قبول نمی کنه نه لینک ونه فایل وارور میده PREVIEW : The file extension FLV is not allowed!VIDEO : The file extension PREVIEW : THE FILE EXTENSION FLV IS NOT ALLOWED! is not allowedVIDEO : The file extension LY/1JLHDBG is not allowedVIDEO : The file extension MPG is not allowed تو توضیحات افزونه نوشته بود تمامی فرمت های ویدئویی رو پشتیبانی می کنه / توتنظیمات فایل های مجاز جوملام هم این فرمت هارو گذاشتم ولی بازافاقه نکرد.میشه لطف کنید راهنمایی کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 92 با سلام از خود جوملا mime ها را باز کنید مطالب -> تنظیمات -> کامپوننت -> انواع فایل های مجاز از طرفی ممکن است افزونه ای در سیستم داشته باشید که آپلود را بسته باشد روی جوملای خام تست کنید متوجه میشوید 3 واکنش ها : مصطفی صفرعلی، فرحزادیان و gilangraphic نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezaazarnia 0 ارسال شده در اسفند 92 با سلام از خود جوملا mime ها را باز کنید مطالب -> تنظیمات -> کامپوننت -> انواع فایل های مجاز از طرفی ممکن است افزونه ای در سیستم داشته باشید که آپلود را بسته باشد روی جوملای خام تست کنید متوجه میشوید با سلام توی تنظمیات فایل مجاز هم تنظیم کردم اما فقط نشان می ده که داره لود میشه اما هیچی نمیاره لطفا کمکم کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
playerone 3 ارسال شده در فروردین 93 سلام من کمی مبتدی هستم اگه امکانش هست کسی میتونه یه اموزش اجمالی از این کامپوننت بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر