SHINGJIMOTO 1 ارسال شده در اسفند 92 سلام.من قصد دارم منو یا گزینه ثبت نام کاربران جدید رو در سایت قرار بدم... قصد دارم که کاربران مستقیماً در "ک2" ثبت نام کنند... برای ساخت این منو، گزینه مناسب رو در قسمت نوع منو>"ک2" پیدا نکردم...!بنابر این تصمیم گرفتم از ثبت نام هسته جوملا استفاده کنم و به این آدرس رفتم : انتخاب نوع منو>مدیریت کاربران>فرم ورود/فرم عضویت/....اما با کمال تاًسف به جای صفحه sing up صفحهء sing in رو میاره...(در این زمینه هم اگر شد راهنمایی کنید)در ضمن ماژول لوگین که به صورت پیشفرض روی بسته نصبی بود، گزینه ساینگ آپ نداره..(در ضمن، جوملای من 3 هست، ولی فکر میکنم فرق چندانی ندارند!)لطفاً راهنمایی کنید..من چطور باید منوی ثبت نام کاربر در "ک2" رو بسازم.؟؟با تشکر.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام در مورد ثبت نام از طریق هسته جوملا ، در بخش مدیریت کاربران دکمه تنظیمات را بزنید و بررسی کنید که گزینه "صدور مجوز برای ثبت نام کاربران" روی بلی قرار داشته باشد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر