alidemeter 3 ارسال شده در اسفند 92 سلام دوستان و اساتید عزیز انجمن جومینا وقتی آدرس اصلی سایت رو میزنم یه صفحه سفید میاد ؛ گزارش خطا رو روی حداکثر گذاشتم ؛ این ارور رو میده Fatal error: Out of memory (allocated 289931264) (tried to allocate 32 bytes) in /home3/varaminp/public_html/libraries/joomla/database/database/mysqli.php on line 498 خیلی سرچ کردم ولی نتیجه ای نگرفتم و به همین دلیل موضوع رو در انجمن جومینا مطرح کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید به ادمین سرورتان اطلاع دهید. باید حجم مموری را افزایش دهند موفق باشید 2 واکنش ها : Saeed_Shamsi و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alidemeter 3 ارسال شده در اسفند 92 رو هاست هست و هاست ها همه اشتراکی اند به جز سرور مجازی ها و اختصاصی ها خوب الان باید چیکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام دوست عزیز ، خب پاسخ که بهتون داده شد . شما موضوع رو به ادمین سرورتون گزارش کردید ؟ افزایش حجم مموری رو شما نمیتونید انجام بدید چون به تنظیمات سرور مربوط میشه تنها کاری که به غیر از افزایش حجم مموری میتونید انجام بدید اینه که ، افزونه هاتون رو یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید ( آزمون و خطا ) احتمالا" یکی از افزونه هاون یا حتی ممکنه قالبتون دارند بیش از حد از منابع سرور استفاده میکنند موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر