mostafaabid 0 ارسال شده در اسفند 92 سلام دوستان من یک سایت فروشگاهی دارم که از جوم شاپینگ استفاده کرم تمام مراحل خرید داخل سایت درسته به غیر از جایی که باید سفارش را تائید کرد ، چک باکس را نمایش نمی ده بعد از کلیک روی کلید تائید قسمتی که باید چک باکس را نمایش دهد نارنجی می شود و عملیات تائید کامل نمی شود چکار کنم دیوانه شدمآدرس سایت هست: khaneshoma.com/t نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با قالب دیگری هم چک کنید ببینید در آن هم این مشکل هست؟ (ترجیحا قالب پیشفرض جوملا) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafaabid 0 ارسال شده در اسفند 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با قالب دیگری هم چک کنید ببینید در آن هم این مشکل هست؟ (ترجیحا قالب پیشفرض جوملا) موفق باشید داخل قالب atomic مشکلی نداره اما داخل این قالب نمی آره می شه از شما خواهش کنم کمکم کنید که داخل همین قالب این مشکل را درست کنم ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ کسی کمکم نمی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر