a621 0 ارسال شده در اسفند 92 سلام یه مطلب داریم که توسط کاربری با گروه کاربری نویسنده که فقط دسترسی ایجاد مطلب داره ایجاد شده. حالا مدیر میاد و توی مدیریت مطالب رو ستون حالت اون مطلب که الان وضعیت انتشارش منتشر نشده هست کلیک میکنه و مطلب به وضعیت منتشر شده میره. حالا اینجا یه مشکل هست و اینکه تاریخ انتشار ست نمیشه و روی صفر باقی می مونه!!!! آیا کسی با این مشکل روبرو شده یا راه حلی برای این موضوع هست؟ چون کاربر ممکنه بخاد چندتا از مطالبی رو که نویسنده گذاشته بدون باز کردن یکجا منتشر کنه!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام آیا با ایجاد مطلب از قسمت مدیریت و انتشار مستقیم آن هم مشکل پابرجاست ؟ از جوملای کدام تیم استفاده میکنید ؟ موفق و پپیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a621 0 ارسال شده در اسفند 92 خیر. از اونجا درسته و تاریخ انتشار رو هم درج میکنه . کلا زبان رو گذاشتم روی en ولی باز هم همین مشکل پابرجا بود. من جوملای خام رو از joomla.org گرفتم و پک زبان جوملا فارسی رو روش نصب کردم این نسخه رو fa-IR_joomla_lang_full_2.5.16v1 . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام از جوملای 2.5 فارسی شده تیم جومینــــــا استفاده کنید مشکلی نخواهید داشت http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-knowledege/joomla-important-news/%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-25-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7.html موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a621 0 ارسال شده در اسفند 92 از جوملای 2.5 فارسی شده تیم جومینــــــا و از تیم جوملا فارسی هم استفاده کردم هر دو همین مشکل رو دارن. جالب اینجاست که جوملای اصلی joomla.org هم همین مشکل رو داره!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام ظاهرا" روال طبیعی جوملا در انتشار مطالب بدین طریق همینگونه است در حال حاضر تنها راهی که هست اینه که مطالب رو تک به تک ویرایش و منتشر کنید یا اینکه مبنای انتشار مطالبتون رو برحسب تاریخ ایجاد لحاظ کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر