elmi1413 7 ارسال شده در اسفند 92 سلام چجوری می توانم در قسمت ویرایش مشخصات کاربری، امکان ویرایش نام کاربری را بردارم. فایل اصلی که امکان readonly کردن textbox نام کاربری هست در کدام فایل می توانم پیدا کنم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 درود بر شما نیازی به این کار نیست. به user manager بروید. در بخش بالا روی دکمه option کیک کنید. اینجا یک گزینه هست. Change Login Name. radio box را روی no بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در اسفند 92 سلام دوست عزیزمسیری که شما فرمودید رو چک کردم ولی هدفم این است که کاربرانم را با نام واقعی ثبت نام کنم و فقط امکان تغییر آدرس ایمیل و رمز را داشته باشند.چه راهی پیشنهاد می کنید؟------------------------------------------------------------------------------------------------------------------بلاخره خودم پیداش کردماینجا راهش رو مینویسم شاید از دوستان کسی مشکلی مثل من داشت و بتونه برطرف کنهاز مسیر زیر فایل profile.xml رو باز می کنیمcomponents\com_users\models\formsو دستور زیر را در فیلدی که می خواهیم قفل شود می نویسیمreadonly="true"به همین سادگی 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر