behroz7 4 ارسال شده در اسفند 92 سلام دوستان من امروز میخواستم وارد پنل سایتم بشم بهم این پیغامو میده خیلی عجیبه !!!! شما به قسمت سرپرستی سایت دسترسی ندارید واقعا آپدیت های جدید جوملا گند زده یه مدت که مطالبو رو توی سایت میزدیم بعد دیگه نمیشد ویرایشش کرد الانم ارور های عجیب و غریب جوملا کلافه میکنه ادمو میشه راهنمایی کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 92 با سلام یوزر ادمین را از طریق دیتابیس بررسی نمایید موفق باشید 1 واکنش ها : behroz7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در اسفند 92 آقای فرحزادیان خسته نباشید دوست عزیز خدمتتون عرض شود که من با کروم وارد میشم الان متوجه شدم مشکل از یه قسمت فایرفاکسه نمیدونم از چیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 92 درود لطفا دمو آنلاین(آدرس سایت اتان) را قرار دهید موفق باشید 1 واکنش ها : behroz7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در اسفند 92 مشکلم حل شد استاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر