mohammad_175 3 ارسال شده در اسفند 92 با سلام من از برنامه xampp استفاده می کنم وقتی جوملا رو میخوام نصب کنم توی مرحله SQL گیر میکنه و جلو نمیره اگه امکان داره راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در اسفند 92 سلام از ومپ استفاده کن ببین بازم مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_175 3 ارسال شده در اسفند 92 ومپ هم استفاده کردم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 92 با سلام چه خطایی دریافت میکنید؟ اطلاعات دیتابیس را درست وارد میکنید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_175 3 ارسال شده در اسفند 92 هیچ خطایی نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 92 با سلام اطلاعات دیتابیس را چطور وارد میکنید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_175 3 ارسال شده در اسفند 92 localhost root رمز خالی نام دیتابیس هم test چون اسم سایت رو test هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام نام دیتابیس را میبایست بر اساس نام دیتابیسی که از قبل ( قبل از نصب جوملا ) ایجاد کردید وارد کنید . نام دیتابیس ارتباطی به نام سایت ندارد حتی اگر هم نام باشند موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mohammad_175 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_175 3 ارسال شده در اسفند 92 با سلام نام دیتابیس را میبایست بر اساس نام دیتابیسی که از قبل ( قبل از نصب جوملا ) ایجاد کردید وارد کنید . نام دیتابیس ارتباطی به نام سایت ندارد حتی اگر هم نام باشند موفق و پیروز باشید یا حق می دونم آخه اسم دیتابیس همون اسم سایت ه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلامنسخه php و mysql تون چند هست ؟از جوملای کدام تیم استفاده میکنید ؟موفق و پیروز باشیدیا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_175 3 ارسال شده در اسفند 92 از جوملای اصلی از خود سایت http://www.joomla.org/ گرفتم بچه ها هرکی از هرچیزی برای لوکال هاست استفاده میکنه و می دونه درسته لینکش رو برام بفرسته ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر