jafar007 40 ارسال شده در اسفند 92 سلام من یه افزونه پرسش و پاسخ میخوام که بشه بهش سطح دسترسی داد که کاربرهای معمولی نتونن پاسخ ها رو ببینن. من الان از Easydiscuss دارم استفاده میکنم قابلیت اینو داره که بگی کی پاسخ بزاره یا بتونه پاسخ ها رو ویرایش کنه ولی نمیشه بهش گفت کی پاسخ ها رو ببینه کی نبینه. اگر بخوام همچین کاری کنم چیکار میتونم بکنم یا از چه افزونه ای استفاده کنم؟ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ من اطلاعات کمی در مورد php دارم ولی برنامه نویسی های دیگه انجام دادم تو جوملا اینکه روی بخش های مختلف بخوام تو کد دست ببرم و سطح دسترسی رو مشخص کنم یعنی مثلا برای همین نمایش پاسخ ها بزارم که اونایی که سطح دسترسی مشخصی دارن بتونن ببینن کار مشکلیه یا میشه با یه مقدار دست کاری درستش کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 من اطلاعات کمی در مورد php دارم ولی برنامه نویسی های دیگه انجام دادم تو جوملا اینکه روی بخش های مختلف بخوام تو کد دست ببرم و سطح دسترسی رو مشخص کنم یعنی مثلا برای همین نمایش پاسخ ها بزارم که اونایی که سطح دسترسی مشخصی دارن بتونن ببینن کار مشکلیه یا میشه با یه مقدار دست کاری درستش کرد برای این کار تنها دانستن php بسنده نیست. شما باید با ساختار MVC و framework و api جوملا و آشنا باشید. ولیکن بفرماید این پیویند را بررسی کنید. Developing a MVC Component/Adding ACL 1 واکنش ها : jafar007 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در اسفند 92 برای این کار تنها دانستن php بسنده نیست. شما باید با ساختار MVC و framework و api جوملا و آشنا باشید. ولیکن بفرماید این پیویند را بررسی کنید. Developing a MVC Component/Adding ACL یاعلی پس ولش یه جوری مشتری رو می پیچونم فکر کنم راحتره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 یاعلی پس ولش یه جوری مشتری رو می پیچونم فکر کنم راحتره درنگ کنید تا دوستان دیگر شاید پاسخی بدهند که ساده باشد 1 واکنش ها : jafar007 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در اسفند 92 درنگ کنید تا دوستان دیگر شاید پاسخی بدهند که ساده باشد مرسی خودم تو این فکر هستم که برم یه دست کاری بکنم تو کد هاش فکر میکنم همون طوری که دکمه پاسخ برای مهمان نمایش داده نمیشه میشه همون کد رو با دست کاری برای قسمت پاسخ ها گذاشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر