ghadirkiani 214 ارسال شده در اسفند 92 در مرور گر ها وقتی wappalyzer رو نصب میکنیم cms سایت رو نشون میئه + لوگو اون cms حالا راهی برای تغیر این هست (سفارشی کردنش) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 92 با سلام این افزونه ها همیشه دقیق نیست/. تقریبا در نظربگیرید خیر // باید توابع بکار رفته رو عوض کنیدو .. یا حق 2 واکنش ها : ghadirkiani و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rastchin.com 1 ارسال شده در آذر 94 در مرور گر ها وقتی wappalyzer رو نصب میکنیم cms سایت رو نشون میئه + لوگو اون cms حالا راهی برای تغیر این هست (سفارشی کردنش) باسلام خدمت دوستان بنده راه حلی رو به روش خودم پیدا کردم - شاید بار اول حدود یکساعت برای شما زمان بر باشه اما 100% جواب میده - روی حدود 10 سایت امتحان کردم. توضیحات رو می تونید در این صفحه مطالعه کنید http://rastchin.com/blog/13-learn/108-hide-joomla-wappalyzer موفق باشید 1 واکنش ها : ghadirkiani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر