mahdi10539 2 ارسال شده در اسفند 92 با سلام و خسته نباشید در اکثر مواقع یک پیغام نا مفهوم و عجق وجوق در بخش مدیریت سایت نمایش داده میشه که من تصویر اون را برای راهنمایی از دوستان ارسال می کنم " تقاضای Ùعلی به دلیل ارسال مکرر اطلاعات در قسمت امنیتی رد شده است. لطÙاً صÙØÙ‡ را تازه سازی نموده Ùˆ دوباره سعی نمائید" بعد از تغییر متن به utf8 به صورت زیر نمایش داده میشه " تقاضای فعلی به دلیل ارسال مکرر اطلاعات در قسمت امنیتی رد شده است. لطفاً صفحه را تازه سازی نموده و دوباره سعی نمائید " 1) چیکار کنم که پیغام فارسی نمایش داده بشه ( بصورت utf8) 2) چیکار باید کرد که این پیغام اطلا نمایش داده نشه.( دردسر ساز شده) با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اسفند 92 سلام خطا که قابل فهمه اطلاعات رو وارد کنید و فقط یکبار روی دکمه ورود کلیک کنید تا این مشکل پیش نیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi10539 2 ارسال شده در اسفند 92 تشکر از راهنمایی شما البته بعد از اینکه به صورت دستی خودم انکدینگ مرورگر رو utf8 کردم شد قابل فهم ( کاربر که این مورد رو نمیدونه یا هردفعه بیاد به صورت دستی تغییرش بده ببینه چی نوشته) اما میشه لطفا بگید کدون اطلاعات رو کجا وارد کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام از روی آدرس بارتون مشخصه که خطا به هنگام خروج رخ میده . سعی کنید فقط یکبار روی لینک خروج کلیک کنید اگر بازم مشکل پابرجا بود یکبار Ctrl+F5 رو بزنید جوملاتون رو به آخرین نسخه ارتقا بدید اگر بازم مشکل پابر جا بود ، از بسته خام جوملا از مسیر administartor/components پوشه com_login را بردارید و جایگزین پوشه فعلی در همین مسیر کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر