hamid1200 2 ارسال شده در اسفند 92 با سلام دوستان من میخوام قالب سایتمو تغیر بدم قالب جدیدم به صورت بسته نصبی جوملاس میخواستم بدونم آیا میشه بسته نصبی رو نصب کنم ولی مطالبی که الان توسایتم هست پاک نشن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 92 با سلام شدنش میشه ولی باید اول بسته نصب بشه(روی جوملای فعلیتون نه) بعد تیبل های مربوط به مطالب رو جابجا کنی... حالا چه کاریه! قالب تکش رو پیدا و در جوملای فعلی نصب کنید یا از بسته نصبی استخراج و بعد در جوملای فعلی نصب کنید موفق باشید 1 واکنش ها : hamid1200 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1200 2 ارسال شده در اسفند 92 با سلام شدنش میشه ولی باید اول بسته نصب بشه(روی جوملای فعلیتون نه) بعد تیبل های مربوط به مطالب رو جابجا کنی... حالا چه کاریه! قالب تکش رو پیدا و در جوملای فعلی نصب کنید یا از بسته نصبی استخراج و بعد در جوملای فعلی نصب کنید موفق باشید خودقالبو دارم بنده میخوام ماژول های که روی بسته نصبی قرار دارن روی قالب باشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 92 با سلام با این حساب ابتدا یک بک آپ کلی تهیه کنید یک بک آپ هم از تیبل های مربوط به مطالبتان در جوملای فعلی تهیه کنید بسته نصبی را نصب کنید وارد دیتابیس جوملای جدید شده و تیبل های مربوط به مطالب را با تیبل های مربوط به مطالبی که از جوملای قبلی تهیه کردید جابجا نمایید موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 خودقالبو دارم بنده میخوام ماژول های که روی بسته نصبی قرار دارن روی قالب باشن ماژول ها رو هم می توانید با کمی جستجو پیدا کنید. خیلی به بسته های quick start به ویژه بسته های نال شده اطمینان نکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر