omidyesil 1 ارسال شده در اسفند 92 سلام من میخواستم یه سایت آگهی رایگان بزنم و بعد از نصب کلی اسکریپ و حذف اونها اخر رسیدم به جومولا. و جومولا 2.5 رو نصب کردم و کامپونت adsmanager رو هم دانلود کردم هالا باید از کجای منو اون رو وارد کنم؟ مسیر ور کامل بهم میگید و بعد از نصب از کجا مدیریت میشه و لطفا ماژول هاشو هم بهم بگید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید مثل سایر افزونه ها نصب کنید و بعد منو اش رو بسازید در ضمن به خواندن این کتاب ارزشمند دعوتتون میکنم: http://www.joomina.ir/public-joomla-learning/561-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-25.html موفق باشید 1 واکنش ها : omidyesil نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidyesil 1 ارسال شده در اسفند 92 سلام و تشکر از منو مدیریت افزونه میرم و فایل رو انتخاب میکنم اختار میده. JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file ناتوان در یافتن بسته نصبی ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ یه نسخه دیگه 2.6 بود از همین انجمن گرفتم با xampp تست زدم نصب شد و تو قسمت کامپونت ها گزینه مدیریت آگهی اومد. ورژن جدیدش هست که اون رو رو سایت نصب کنم؟ جومولا 2.5 و اینکه چه طور کل سایت رو به صورت درج آگهی در بیارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر