هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 92 با سلام و درود خدمت کاربران و مدیران عزیز من تا دیروز ادمین سایتم باز میشد ولی امروز اومدم برم مطلب بذارم نشد. هر چقدر آدرس ادمین رو زدم به صفحه اصلی هدایت میشد از کامپونت changeadmin استفاده میکنم در انجمن هم جستجو کردم ولی چیزی که بدرد من بخوره پیدا نشد ممنون میشم کمک کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) سلام در changeadmin آدرس خاصی برای ادمین مشخص کردین؟ الان با اون آدرس وارد مدیریت نمیشه؟ ویرایش شده اسفند 92 توسط رامین انگوتی 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 92 بله قبلا اینطوری وارد میشدم آخر سایت اینو وارد میکردم administrator/?nimda ولی الان وارد نمیشه و ارجاع داده میشه به صفحه اصلی وبسایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اسفند 92 سلام آدرس سایت رو قرار بدید با یه مرورگر دیگه هم تست کنید 1 واکنش ها : هاشمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 92 با مرورگر دیگه هم تست کردم از قسمت پلاگین ها jos_plugins در دیتابیس یک گزینه jsecure داشت که قسمت publish رو 0 کردم و ادمین بالا اومد حالا اگه بخوام درستش کنم افزونه رو باید نصب و حذف دوباره بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 92 با سلام همانطور که فرمودید پلاگین را غیر فعال کرده اید. حالا با توجه به دسترسی به مدیریت سایت مراجعه کنید به تنظیمات افزونه و تنظیمات مورد نظرتان را اعمال کرده و فعالش کنید (نیازی به حذف و نصب مجدد نیست) موفق باشید 2 واکنش ها : رامین انگوتی و هاشمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر