zahra123456 1 ارسال شده در اسفند 92 سلام جوملا 2.5 را نصب کردم یه مشکلی برام پیش آمده با کاربری که جوملا نصب شده مشکلی ندارد اما از قسمت مدیریت کاربران کاربری ایجاد میکنم به سطح دسترسی بالا اما با تین کاربر نمیشه وارد مدیریت سایت بشم لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 سلام جوملا 2.5 را نصب کردم یه مشکلی برام پیش آمده با کاربری که جوملا نصب شده مشکلی ندارد اما از قسمت مدیریت کاربران کاربری ایجاد میکنم به سطح دسترسی بالا اما با تین کاربر نمیشه وارد مدیریت سایت بشم لطفا راهنمایی بفرمایید آیا این کاربر به FrontPage دسترسی دارد ؟ 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zahra123456 1 ارسال شده در اسفند 92 آیا این کاربر به FrontPage دسترسی دارد ؟ اره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 92 با سلام دسترسی های کاربر را با دقت چک کنید لازم شد کاربری را حذف و مجدد ایجاد نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر