karbar 3 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) در این سایت در ستون سمت چپ یک ماژول دارای تب وجود دارد(سه تب: پیوندها, فرهنگی, برچسب ها) که عینا مشابه آن را از سایت خارجی قالب آن می توانید مشاهده کنید (ستون سمت راست که تب های Weather, Stocks, Tags هست) سایت اصلی قالب خارجی که تا همین چند روز پیش هم که روی قالب کار می کردم تب ها، برای من هم وجود داشت اما نمیدانم چه شد که حال تب بودن آن از بین رفت لطفا برای برگرداندن آن راهنمایی کنید ویرایش شده اسفند 92 توسط karbar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در اسفند 92 در این سایت در ستون سمت چپ یک ماژول دارای تب وجود دارد(سه تب: پیوندها, فرهنگی, برچسب ها) که عینا مشابه آن را از سایت خارجی قالب آن می توانید مشاهده کنید (ستون سمت راست که تب های Weather, Stocks, Tags هست) سایت اصلی قالب خارجی که تا همین چند روز پیش هم که روی قالب کار می کردم تب ها، برای من هم وجود داشت اما نمیدانم چه شد که حال تب بودن آن از بین رفت لطفا برای برگرداندن آن راهنمایی کنید احتمالا افزونه ی جدیدی نصب کردید که باعث تداخل جی کوئری شده افزونه ها رو یکی یکی غیر فعال کن ببین مشکل کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar 3 ارسال شده در اسفند 92 نه اصلا افزونه ای اضافه نکردم داشتم روی سی اس اس ها کار میکردم اگه کسی میتونه با مقایسه سی اس اس ها یا هر راه دیگه ای که ممکنه بگه چطور میشه خواص سی اس اس این ماژول رو برگردوند ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ البته عجیب اینه که خواصی که با فایرباگ در اون سایتی که درسته، وجود داره تو یک فایل سی اس اس فعال سایت ما هم وجود داره اما روی این قسمت اعمال نمیشه و تو فایرباگ هم آورده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 البته عجیب اینه که خواصی که با فایرباگ در اون سایتی که درسته، وجود داره تو یک فایل سی اس اس فعال سایت ما هم وجود داره اما روی این قسمت اعمال نمیشه و تو فایرباگ هم آورده نمیشه اگر یک کاراکتر اشتباه همانند ] { # ; و ... در پرونده css باشد موجب این می شود که style ها خوانده نشوند. پیشنهاد می کنم پرونده css را یکبار با موشکافی بررسی کنید. خوتان یک style بسازید و روی یک المان پیاده کنید ببینید کار میکند 1 واکنش ها : karbar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar 3 ارسال شده در اسفند 92 بله، فایل سی اس اسی رو که تغییر داده بودم، فایل اولیه اش رو برگردوندم درست شد محض اطلاع بگم که داشتم با استفاده از راهنمایی سایت SpriteMe عکس ها و سی اس اس ها رو تغییر میدادم تا سایت سریعتر بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر