ساناز صداقتی 8 ارسال شده در اسفند 92 سلام من زیاد اچ تی ام ال بلد نیستم مفهمو عکس زیر رو کسی میدونه من میخواهم مطالب یک سایت برای بیاد فکر کنم از این قسمتی که تو عکس مشخض کردم بشه درستش کرد یعنی من تگ مطلب رو بدم و فقط اون رو بگیره چون ادرس فیدو که به کامپوننت میدم تا نظرات و کد کپچا و... رو میاره میخوام ببینم تگ مطلب رو باید چطوری بدم که فقط متن کامل خب رو بهم بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 اگر نمونه ی که گذاشته را موشکافی کنید پاسخ را خواهید یافت. div id="something" و اگر چند تا تگ داشته باشد بدین سان div id="xxx",div id="yyy", class="yyy" 2 واکنش ها : رامین انگوتی و ساناز صداقتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ساناز صداقتی 8 ارسال شده در اسفند 92 اگر نمونه ی که گذاشته را موشکافی کنید پاسخ را خواهید یافت. div id="something" و اگر چند تا تگ داشته باشد بدین سان div id="xxx",div id="yyy", class="yyy" من میخوام عکس های یک سایت برام بیاد این تگ درست هست img class="thumb3" یعنی من بگم فقط این تگ رو از بین تگ ها برام بگیر درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ساناز صداقتی 8 ارسال شده در اسفند 92 من میخوام عکس های یک سایت برام بیاد این تگ درست هست img class="thumb3" یعنی من بگم فقط این تگ رو از بین تگ ها برام بگیر درسته؟ در سایت ایسنا قسمت سمت چپ اون ذره بین رو هر کاری می کنم حذف نمیشه یعنی میخوام بدونم کدش چی هست که به کامپوننت بدم قیلطرش کنه و نگیرش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 در سایت ایسنا قسمت سمت چپ اون ذره بین رو هر کاری می کنم حذف نمیشه یعنی میخوام بدونم کدش چی هست که به کامپوننت بدم قیلطرش کنه و نگیرش من بررسی کردم. class یا Id ندارد. با فایرباگ بررسی کنید. شما اون Div جستجو رو قیلطر کنید . شاید کار کرد. راستش من با این افزونه کار نکردم. ولی شاید این کار کنه. div class="search-box" 1 واکنش ها : ساناز صداقتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر