hamid1200 2 ارسال شده در اسفند 92 با سلام من میخوام وقتی یه مطلبی رو ازk2ارسال میکنم کاربر بتونه به اون مطلب نظربده ولی نمیدونم چطورباید سیستم نظرخواهی رو فعال کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام در صفحه کنترل پنل K2 از بالا روی دکمه پارامترها یا تنظیمات کلیک کنید و در سربرگ نظر تنظیمات لازم رو انجام بدید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : hamid1200 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1200 2 ارسال شده در اسفند 92 با سلام در صفحه کنترل پنل K2 از بالا روی دکمه پارامترها یا تنظیمات کلیک کنید و در سربرگ نظر تنظیمات لازم رو انجام بدید موفق و پیروز باشید یا حق دوست عزیز توقسمتی که شما فرمودید فقط نمایش یا مخفی بودن نظرات داده شده رو میشه تنظیم کرد.توسایتم من امکان نظردهی فعال نیست من میخوام امکان نظردهی فعال بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام تنظیمات منو و مطالبتون رو هم بررسی کنید که نمایش نظرات غیرفعال نباشه . یه بار هم تو سایت لاگین کنید ببینید نمایش داده میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر