samiey 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام من از بلاگ جومینا استفاده می کنم هنگامی که یک عضو در حال ارسال مطلب است این خطا نمایان میشه: JFolder::files: این مسیر دارای پوشه نمیباشد کسی می دونه موضوع چیه و چکار باید کرد؟:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 این مشکل زمانی بوجود میاید که یکی از پوشه ها گم شده باشد باید بگردید ببینید کدام پوشه وجود ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 منم قبلا این مشکل برام پیش اومده بود البته در نسخه های پایینتره جوملا. آقای تهرانی درست میگن یکی از فایلات یا پاک شده یا اسمش عوض شده یا به جای دیگه ای منتقل شده . البته من در اون موقع از پشتیبانی جوملا استفاده میکردم کسی درست جواب منو نمیداد منم کلا پاک کردو و از نوع شروع کردم. اما الان ک با جومینا آشنا شدم امکانات و پشتی بانی واقعی رو درک کردم. اگه در لوکال استفاده میکنی نرم افزار های زیادی برای مقایسه تعداد و حجم فایل ها وجود داره میتونی از اونا استفاده کنی( درمقایسه با فایل هایی که از کامل بودن اونها اطمینان داری). موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر