soushians 0 ارسال شده در اسفند 92 من قالب sj atom رو نصب کردم اين قالب ازتوي تنظيماتش RTL و LTR داره وقتي من قالب رو روي RTL ميزارم هيچ اتفاقي نمي افته . آيا بايد کار ديگه اي انجام بدم تا منو هام راست چين بشن ؟؟؟؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در اسفند 92 سلام برای نمایش منو از ماژول خاصی استفاده میکنید؟ یا ماژول بصورت پیشفرض در قالب بود؟ دمو بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soushians 0 ارسال شده در اسفند 92 سلام برای نمایش منو از ماژول خاصی استفاده میکنید؟ یا ماژول بصورت پیشفرض در قالب بود؟ دمو بدید اين دمو قالب هست http://demo.smartaddons.com/templates/joomla25/sj-atom/ نه من هيچ ماژولي نصب نکردم فقط توي تنظيمات قالب RTL رو زدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در اسفند 92 دمو سایت خوتون رو بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soushians 0 ارسال شده در اسفند 92 سلامسايت خودم لوکال هست و امکان دمو ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام زبان سایت روی فارسی قرار داره ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soushians 0 ارسال شده در اسفند 92 با سلام زبان سایت روی فارسی قرار داره ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نميدونم از کجا بايد فارسي بزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samin_s 0 ارسال شده در اسفند 92 سلام ابتدا بسته ی زبان فارسی و نصب کنید و سپس از منوی extention->languge maneger زبان فارسی و برای سایت انتخاب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام البته اگر از جوملای فارسی شده استفاده کرده باشید نیازی به نصب فارسی ساز نیست . ابتدا از منوی افزونه ها گزینه مدیریت زبان را انتخاب کنید اگر گزینه فارسی یا پرشین وجود داشت آن را انتخاب و پیشفرض کنید . اگر جوملاتون فارسی شده نبود میتونید جوملای فارسی شده را از سایت جومینــــــا دانلود و نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر