ساناز صداقتی 8 ارسال شده در اسفند 92 سلام میخواستم بدونم نمیشه کاری کرد که کامپوننت کی 2 رو همه ماژول ها مثل گلبال نیوز و فید گیتور و ... بشناسندش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در اسفند 92 با سلام هیچ کاری نشد نداره اما باید کد نویسی ها رو تغییر بدید و k2 رو با ماژول های مورد نظر سازگار کنید چرا به استفاده از k2 اسرار دارید؟ این تاپیک رو مطالعه کنید 1 واکنش ها : ساناز صداقتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ساناز صداقتی 8 ارسال شده در اسفند 92 والا من هم خوشم نمیاد از کی 2 ولی تو سایت جومینا و چند سایت دیگه نوشته بودند دانلود کامپوننت عالی و ... و کامپونننی که نیاز هر جوملا کار حرفه ای میشه و... من گفتم عقب نمونم ازشممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در اسفند 92 با توجه به گفته دوستان این افزونه بسیار عالیست اما برای اهل فن و کسانی که بتونند درش تغییراتی ایجاد کرده و اون رو سفارشی کنند یا زهرا(س) 1 واکنش ها : ساناز صداقتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر