hamid1200 2 ارسال شده در اسفند 92 با سلام دوستان من توسایتم از ماژول BT content sliderاستفاه می کنم که همونطورکه میدونید برای اسلاید اخبارویا مطالب جدید به کاره میره ولی یه مشکل باهاش دارم اونم اینکه من ماژولو تنظیم کردم تا12 تا مطلبو نشون بده وقتی من 12 تا مطلب میزارم مشکلی نداره ونشون میده ولی مطالب بعدا ز مطلب 12 که اضافه میکنم دیگه نشون نمیده با ید یکی ازاون 12 تامطلبو حذف کنم تامطلب جدید به جای اون نشون داده بشه منم میخوام بدونم که چطورمیشه کاری کرد بدون اینکه مطالب قبلی حذف کنم مطالب جدید به طور خودکار به جای اونا نشون داده بشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در اسفند 92 شما نوع چینش مطالب رو چزور تنظیم کردی؟ اگه میخ.ای به ترتیب تاریخ باشه: روی تاریخ ایجاد بزار و حالت نزولی با این کار به صورت خود کار 12 تا از اخرین اخبارت رو به ترتیب جدیدترین در اول ... قرار خواهد داد اگه حل نشد بگید بیشتر راهنمایی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1200 2 ارسال شده در اسفند 92 شما نوع چینش مطالب رو چزور تنظیم کردی؟ اگه میخ.ای به ترتیب تاریخ باشه: روی تاریخ ایجاد بزار و حالت نزولی با این کار به صورت خود کار 12 تا از اخرین اخبارت رو به ترتیب جدیدترین در اول ... قرار خواهد داد اگه حل نشد بگید بیشتر راهنمایی کنم ماژول من به صورت انگلیسی هستش اگه میشه یکم راهنمایی کنید ازکجا تغیربدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در اسفند 92 به همون تبی که مشخص کردید 12 مطلب نمایش داده بشه برید اخرین گزینه این بخش یه کشویی هست اون رو باز کنید و روی گزینه 7 قرارش بدید 1 واکنش ها : hamid1200 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1200 2 ارسال شده در اسفند 92 به همون تبی که مشخص کردید 12 مطلب نمایش داده بشه برید اخرین گزینه این بخش یه کشویی هست اون رو باز کنید و روی گزینه 7 قرارش بدید من ازقسمتی که خط قرمزکشیدم 12 مطالبو مشخص کردم.شماکدوم کشوروعرض می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) من ازقسمتی که خط قرمزکشیدم 12 مطالبو مشخص کردم.شماکدوم کشوروعرض می کنید؟ articles sorted by فارسی شده این افزونه وجود داره سرچ کنید ویرایش شده اسفند 92 توسط قدیر کیانی 1 واکنش ها : hamid1200 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1200 2 ارسال شده در اسفند 92 articles sorted by فارسی شده این افزونه وجود داره سرچ کنید نمیشه شما توانگلیسیش یه راهنمایی بکنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در اسفند 92 نمیشه شما توانگلیسیش یه راهنمایی بکنید؟ گفتم دیروز این کادر زیر باید تنطیم بشه عزیز articles sorted by نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر