farhad6169 125 ارسال شده در بهمن 92 با سلام من يك قالب psd رو دارم به قالب جوملا تبديل مي كنم به يك مشكل خوردم و اونهم اينه كه قسمت بالا و وسط و پايين طراحي روي هم قرار مي گيرند. تا جايي كه مي دونم بايد با دستورات position:absolute; position:relative; مرتبشون كنم. ولي هرجور قرار مي دم درست نميشه. دوستان مي تونن يه نگاه بكنن با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام متوجه نشدم . روی یک اسکرین شات مشخص کنید میخواهید چه کاری انجام بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) با سلام لينك عكس قالب قسمت منوي بالا و صورتي وسط و سفيد پايين ، همگي روي هم افتاده اند ویرایش شده بهمن 92 توسط فرهاد سليماني نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام کدهای زیر رو به css قالبتون اضافه کنید تا حدود زیادی درست میشه div#header { position: relative; } div#downpositions { position: relative; top: 375px; } موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در بهمن 92 با سلام با تشكر از جناب صفرعلي . آقا من اين كدها رو تو قالب گذاشتم، position: relative; رو همونجايي شما گفتيد هست ولي وقتي كد هاي شما رو قرار ميدم درست ميشه در صورتي كه همين كدها توي قالب قرار داره !!! فقط top: 375px; وجود نداره واقعا جاي تعجب داره كه چرا اين كدها رو دوباره قرار ميدم درست ميشه مي تونيد كمي توضيح بديد؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام دلیلش اینه که شما از کامنتهایی که باید تو html استفاده بشه در css استفاده کردید و با این کار عملا" کد بعد از کامنت رو از کار میندازید برای کامنتگذاری در css میتونید از دبل اسلش در ابتدای کامنتتون استفاده کنید و یا اینکه بصورت زیر کامنت بنویسید /*Your Comment*/ موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : farhad6169 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر