عارف 0 ارسال شده در اسفند 89 دوستان سلام به همگی من افزونه ی درج تیتر و روی تیتر در مطلب رو از سایت جومینا دانلود کردم و طبق آموزش مرحله به مرحله پیش رفتم ولی در پایان هیچ تغییری روی سایت اعمال نشد ، علت این امر چیست ؟ من الان برای درج رو تیتر و خلاصه خبر از چه افزونه ی دیگری می توانم استفاده کنم ؟ تشکر از همگی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 دوستان سلام به همگی من افزونه ی درج تیتر و روی تیتر در مطلب رو از سایت جومینا دانلود کردم و طبق آموزش مرحله به مرحله پیش رفتم ولی در پایان هیچ تغییری روی سایت اعمال نشد ، علت این امر چیست ؟ من الان برای درج رو تیتر و خلاصه خبر از چه افزونه ی دیگری می توانم استفاده کنم ؟ تشکر از همگی سلام پلاگینش را فعال کرده اید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام جناب تهرانی ، بله هر دو پلاگین فعال هست. دکمه مربوطه در ادیتور نیز نمایش داده می شود ، اما فقط یک فیلد برای من نمایش داده می شود ، در حالی که دو فیلد در کامپوننت ایجاد کرده ام و همچنین در سابت هیچ تغییری ایجاد نمی شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزیز قبلا به این سوال جواب داده شده اینجا رو مشاهده کنید یه کمی هم کوشش کار کشاست http://forum.joomina.ir/thread-2381.html موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف 0 ارسال شده در اسفند 89 mogtabaa جان ممنون از راهنماییت ولی مشکل من هنوز پابرجاست ، راهی می شناسی ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 لطفا از مشکلاتتان عکس بزارید که بشه کامل راهنماییتون کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف 0 ارسال شده در اسفند 89 عکس زیر رو مشاهده کنید ، در هنگام افزودن مطلب به این صورت هست برای من. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزیز به اون تاپیکی که گفتم مراجعه کردید عکسی که گذاشتید همون تصویر گذاشته شده در اون تاپیک هست من اونجا هم توضیح دادم فقط شما کافیه موس رو ببری روی گوشه اضافه نمودن موس شما برای تغییر اندازه پنجره حالت می گیره یعنی این پنجره قابلیت کوچیک شدن پیدا می کنه وقتی اونرو به اندازه کافی کوچیک کردید دو گزینه ای که برای تیتر و رو تیتر ساختید رو می بینید با اینحال اگه بازم موفق نشدید مطرح کنید که کامپوننت رو تست کنم ولی اگه همین کار رو کنید ان شاالله انجام می شه موفق باشید ------------------------------------------------ با سلام مجدد دوست عزیز درست می فرمایید من دوباره تست کردم با اجازه بزرگترها من این کامپوننت رو ویرایش می کنم و همین جا آپلود می کنم موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف 0 ارسال شده در اسفند 89 تست کردم ، نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اسفند 89 با سلام به همه من فایل این کامپوننت رو ویرایش کردم و اما شما دوست عزیز این فایل رو http://dl.joomina.ir/file.php?file=f8f7fa360e89185886b70f3c45416152 بعد از آنزیپ کردن تو این قسمت آپلود کنید /public_html/administrator/components/com_customfields وقتی ازتون سوال برای جایگزینی پرسید جایگزین کنید امید که مشکلتون حل بشه اینم تصویر موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف 0 ارسال شده در اسفند 89 ممنونم ، این مشکل حل شد ، تشکر از زحمتی که کشیدید ولی هیچ تغییری در سایت اعمال نمی شه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام خوب مشکل قبلی خدا رو شکر حل شد با راهنمایی های آقا مجتبی گل... حالا جای سوال هست که منظورتون از اینکه هیچ تغییری در سایت اعمال نمی شه چیست!!!؟ اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم! در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری اگر هم با این کار مشکل حل نشد واضح تر بفرمائید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف 0 ارسال شده در اسفند 89 جناب فرحزادیان عزیز ، مابقی تغییرات اعمال می شود ولی رو تیتر در خبر ایجاد نمی شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر