kasraluckblack 4 ارسال شده در بهمن 92 سلام دوستان... من تو سایتم قصد دارم از یک سیستم جامع آموزشی استفاده کنم... بهترین افزونه ای که پیدا کردم افزونه guru هست! میخواستم بدونم کسی پلاگین اتصال این افزونه رو به بانک ملت یا هر بانک دیگه ای نداره؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما جومینا این افزونه رو منتشر نکرده و افزونه های دیگر رو هم توصیه نمی کند. باید سفارش بدید نوشته شود 1 واکنش ها : kasraluckblack نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kasraluckblack 4 ارسال شده در بهمن 92 چنتا سایت هستن که این پلاگین ها رو منتشر کردن که یه مقداری هم هزینش بالاست... البته مشکل هزینه نیست مشکل اعتماده که خب مطمئنن جومینا از همشون قابل اعتمادتره!! واسه سفارش چه کاری باید انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام در لینک زیر از طریق اطلاعات پروفایل دوستانمون مکاتبه کنید . پیام خصوصی یا تلفن و ... http://forum.joomina.ir/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats&do=leaders موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر