yamahdi 0 ارسال شده در بهمن 92 با سلام و عرض ادب تمام لینک ها که در سرچ گوگل و یا جای دیگر گذاشته ام در صفحه اصلی سایت باز میشود برای نمونه (http://www.darentezarenaji.ir/index.php/fa/faramasoneri/feramasoneri/705-feramason2) البته از داخل سایت اینطور نیست ودرصفحه خودش باز میشود. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما دقیقن یعنی چی در صفحه اصلی باز می شود صفحه بخوبی مطلب مورد نظر را نمایش داد. مشکلی نبود! 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yamahdi 0 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما دقیقن یعنی چی در صفحه اصلی باز می شود صفحه بخوبی مطلب مورد نظر را نمایش داد. سلام منظورم این هست که نمیخوام در این صفحه باز بشه ..ایا امکانش هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 92 با سلام چطور میخواهید نمایش دهد!؟ لطفا واضح تر بفرمایید! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yamahdi 0 ارسال شده در بهمن 92 با سلام چطور میخواهید نمایش دهد!؟ لطفا واضح تر بفرمایید! موفق باشید سلام . ببینید اکر الان وارد سایت شوید و این موضوع را کلیک کنید در یک صفحه مجزا نمایش داده میشود ولی از بیرون از سایت که روی لینک کلیک میکنید در صفحه اصلی سایت باز میشود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما این به خاطر چند لینکه بودن صفحات شماست. شما از کامپوننت سئو استفاده می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yamahdi 0 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما این به خاطر چند لینکه بودن صفحات شماست. شما از کامپوننت سئو استفاده میکتید سلام خیراستفاده نمیکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما هیچ توصیه ای برای استفاده از افزونه سئو نمی کنم اما اگر باید کاری کنید که صفحات تون فقط یک لینک داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yamahdi 0 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما هیچ توصیه ای برای استفاده از افزونه سئو نمی کنم اما اگر باید کاری کنید که صفحات تون فقط یک لینک داشته باشه ممنونم از راهنمایی شما یعنی هیچ راهی نداره لینکهای اضافی را پاک کنم باید حتما کامپوننت سئو را نصب کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) درود بر شما چرا امکان داره با نصب کامپوننت سئو شما می تونید لینک هاتون رو sef کنید و هیچ مشکلی نداره اما در نظر داشته باشید نصب کامپوننت سئو ضرر هایی رو از جانب مبتدی بودن در بر داره مثلن عرض می کنم اگر از sh404sef استفاده کنید اگر یک تنظیم اشتباه انجام بدید باید زین پس برای یاهو و بینگ سئو کنید چون گوگل حذف تون می کنه(البته بگم اگر درست کانفیگ بشه سطر اول گوگل همیشه برای شماست) acesef هم خوبه به شرطی که از نال شده استفاده نکنید اگر از نال شده استفاده کنید نمی توانید بخش sitemap و یا tags این کامپوننت رو داشته باشید ویرایش شده بهمن 92 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yamahdi 0 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) درود بر شما چرا امکان داره با نصب کامپوننت سئو شما می تونید لینک هاتون رو sef کنید و هیچ مشکلی نداره اما در نظر داشته باشید نصب کامپوننت سئو ضرر هایی رو از جانب مبتدی بودن در بر داره مثلن عرض می کنم اگر از sh404sef استفاده کنید اگر یک تنظیم اشتباه انجام بدید باید زین پس برای یاهو و بینگ سئو کنید چون گوگل حذف تون می کنه(البته بگم اگر درست کانفیگ بشه سطر اول گوگل همیشه برای شماست) acesef هم خوبه به شرطی که از نال شده استفاده نکنید اگر از نال شده استفاده کنید نمی توانید بخش sitemap و یا tags این کامپوننت رو داشته باشید درهرحال ممنونم از راهنمایی خوبتون. ویرایش شده بهمن 92 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر