elmi1413 7 ارسال شده در بهمن 92 سلام تعدادی کاربر دارم که می خواهم نام آنها به همراه نام کاربری و پسورد را یکجا وارد بانک جوملا شود. با نام انگلیسی مشکلی ندارم ولی با نام فارسی کلا بصورت علائم ناشناخته می شود. چه راهی برای حل این مشکل وجود دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما کامپوننت وجود دارد اما تجاری می باشد بنده پیشنهاد می کنم از خود دیتابیس کاربران تون رو import کنید آموزش آن هم موجود هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در بهمن 92 ممنون که پاسخ دادید از com_arrausermigrate_4.0.0 استفاده کردم ولی متاسفانه نتوانستم نام فارسی را منتقل کنم شما چه کامپوننتی را پیشنهاد می کنید؟ و از طریق دیتابیس، از هر روشی که به ذهنم میرسید امتحان کردم،. خروجی فایل اکسل را unicode کردم، بعد با notepad باز کردم، دوباره utf8 بعد cvs و .... خلاصه هر راهی تلاش کردم فایده نداشت جز ورود دستی که خیلی زمانبر است چون تعداد کاربرانم زیاد است ممنون میشم راهنمائیم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در اسفند 92 دوستان لطف می کنند نام کامپوننت تجاری را اعلام کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در اسفند 92 در ادامه این سوال بلاخره توانستم اطلاعات را بصورت cvs وارد mysql کنم اما مشکل اصلی این است که پسورد باید بصورت md5 باشد ولی با روش import این رمزنگاری انجام نمی شود. حال چه راهی برای حل این مشکل وجود دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 در ادامه این سوال بلاخره توانستم اطلاعات را بصورت cvs وارد mysql کنم اما مشکل اصلی این است که پسورد باید بصورت md5 باشد ولی با روش import این رمزنگاری انجام نمی شود. حال چه راهی برای حل این مشکل وجود دارد درود بر شما دو را به فکرم میرسد : 1- به کارگیری VBA 2- نوشتن یک اسکریپت با php و چون شما با جوملاد و php سرو کار دارید . روش دوم ساده تر خواهد بود 1 واکنش ها : elmi1413 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در اسفند 92 خوب منهم که هیچکدام را نمیدانم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 خوب منهم که هیچکدام را نمیدانم اگر دوست داشتی تنها ستون پسورد ها را برایم بفرست ببینم کاری می توانم بکنم. ولی قولی نمی دهم چون ممکن است که مجالی نباشد. یک جایی آپلود کنید . پیوند را برایم پ . خ کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر