remigolian 0 ارسال شده در بهمن 92 سلام دوستانمن بارها از قالب های یوتم استفاده کردم تا حالا فقط یه مشکلش باهاشون داشتم ، اونم اینه که وقتی می خوای تو مدیریت قالب تغییر رنگ بدی ، رنگ تغییر نمیکنه .اگه کسی می تونه کمک کنه .تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما هر بار بعد از تغییر کش مرورگر و جوملا را خالی کنید مجدد تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
remigolian 0 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما هر بار بعد از تغییر کش مرورگر و جوملا را خالی کنید مجدد تست کنید بعد از هر بار چک کردن ، هم کش قالب رو حذف کردم هم مرورگر رو . ولی عوض نشده . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در بهمن 92 بعد از هر بار چک کردن ، هم کش قالب رو حذف کردم هم مرورگر رو . ولی عوض نشده . خب شاید اصلا این قابلیت در مدیریت جوملا برای اون نمونه قالب مورد استفاده شما امکان پذیر نباشد شما از طریق کدهای موجود در روت قالب اقدام به انجام این کار کنید مطمئنا نتیجه بهتری خواهید گرفت. 1 واکنش ها : remigolian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر