چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 سلام کسی اموزش کاربا اکیبا رانداره درسایت جومینا گفته شده بود درانجمن هست من نیافتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما آموزشی خاصی نداره بسیار ساده ست. وارد کامپوننت شده و منوی backup now رو می زنید و بصورت خودکار فایل بک آپ ساخته می شود. به همین سادگی 3 واکنش ها : مصطفی صفرعلی، wahidonline و فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما آموزشی خاصی نداره بسیار ساده ست. وارد کامپوننت شده و منوی backup now رو می زنید و بصورت خودکار فایل بک آپ ساخته می شود. به همین سادگی سلام این که بله اما چگونه فایل بکاپ راریستور کنیم درلوکال هاست چگونه باید نصب کرد چگونه فایل زیپ بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 92 با سلام خروجی که این افزونه به شما میدهد یک بسته نصبی میباشد که مثل چوملا باید نصب کنید که با نصبش کلیه اطلاعات شما بر میگردد در مورد پرسشتون که فرمودید در لوکال هاست چگونه نصب کنیم منظورتون نصب افزونه بود یا بک آپی که گرفتید؟ اگر بک آپ بود مثل جوملا اگر افزونه بود مثل سایر افزونه ها نصب میکنید بعد به مدیریت افزونه میروید و نوع فرمت خروجی را روی zip تنظیم و ذخیره میکنید و بعد اقدام به گرفتن بک آپ... موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 با سلام خروجی که این افزونه به شما میدهد یک بسته نصبی میباشد که مثل چوملا باید نصب کنید که با نصبش کلیه اطلاعات شما بر میگردد در مورد پرسشتون که فرمودید در لوکال هاست چگونه نصب کنیم منظورتون نصب افزونه بود یا بک آپی که گرفتید؟ اگر بک آپ بود مثل جوملا اگر افزونه بود مثل سایر افزونه ها نصب میکنید بعد به مدیریت افزونه میروید و نوع فرمت خروجی را روی zip تنظیم و ذخیره میکنید و بعد اقدام به گرفتن بک آپ... موفق باشید سلام پس اگه برای برگردوندن اطلاعات بخواهیم بایدزیپ بکاپ بگیریم برای نصب درلوکال هم باید زیپ باشه ریختن درلوکال وبرگردوندن اطلاعات راباید مثل نصب یک جوملا انجام دادبله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 92 با سلام بله دقیقا با تنظیم فرمت خروجی در مدیریت این افزونه وقتی بک آپ میگیرید یک بسته نصبی در فرمت زیپ به شما تحویل میدهد که این بسته را چه در هاست و چه در لوکال مثل یک بسته جوملا نصب میکنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 سلام من با اکیبا یک بسته نصبی ساختم ودرروت لوکال ریختم واز فشرده خارج کردم حالا درمرورگررم بسته نصبی مشکل داره ببینید ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ سلام ببخشید این عکسشhttp://upload7.ir/imgs/2014-02/68199610151340148084.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما نسخه php شما چند است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اسفند 92 درود بر شما نسخه php شما چند است؟ سلام منظورشما دربخش مدیریت سایته 5.3.27 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 92 درود بر شما مشکل با نسخه php شماست نسخه php باید 5.2 باشه اگر از ومپ سرور اسفاده می کنید باید از نسخه 2.0 ان استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اسفند 92 سلام من از XAMPP1.8.0استفاده میکنم نسخش قدیمیه که باپی اچ پی 5.3.27 من سازگارنیست یا مشکل از جای دیگره گه بسته نصبی اکیبا خراب اجرامیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام شما مطابق آموزش زیر از ومپ سرور استفاده کنید ، پس از آن ، تمامی نسخ جوملاتون ساپورت میشه http://forum.joomina.ir/topic/19482-%D9%87%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%88-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D9%80%D9%80%D9%80/ موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اسفند 92 سلام چشم بزودی ومپ سروررامیگیرم وکارمیکنم حالا من نسخه xamppراارتقاع دادم مشکل اولی حل شد ولی درقسمت dbrestore بااین پیغام روبرومیشمCould not connect to database. Please check your connection parameters.مشکل ازکجاست من پایگاه داده ساختم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام چشمتون بی بلا . بررسی کنید که اطلاعات دیتابیس رو به درستی ایجاد کرده باشید . آیا قبلش ، دیتابیس موردنظرتون رو ایجاد کردید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اسفند 92 با سلام چشمتون بی بلا . بررسی کنید که اطلاعات دیتابیس رو به درستی ایجاد کرده باشید . آیا قبلش ، دیتابیس موردنظرتون رو ایجاد کردید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق سلام من این مراحل راانجام دادم یک پایگاه داده ساختم وسپس درروت لوکال یک پوشه به همون نام ساختم وفایل اکیبا را ازفشورده خارج کردم ودرپوشه ریختم درادرس مرورگرم لوکال بانام پوشه راوارد کردم مشکل هم چنان باقیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام در لوکال ، به هنگام بازگردانی ، اطلاعات دیتابیس را چگونه وارد میکنید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اسفند 92 سلام من ومپ راریختم نصب شداماظاهراروی ویندوز8 کارنمیکنه -درمورد این سوال شما من متوجه نشدم ایا منظور شما اینکه درمرحله دوم بسته نصبی DB Restore گذینهDatabase name باید با نام پوشه وپایگاه داده یکی باشه که هست یا درمرحله پایگاه داده باید کاری کرد دراموزش های که ازوب گرفتم اشاره ای نشده بود اگه کاری باید کرد بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام منظورم این بود که فیلدهای همون مرحله ای که بهش اشاره کردید را چطور پر میکنید در صفحه 29 کتاب آموزش جوملا 2.5 جومینــــــا کامل توضیح داده شده اگر به همون صورت انجام بدید مشکلی پیش نمیاد در مورد نام دیتابیس هم ، کافیه ابتدا یک دیتابیس ایجاد کنید سپس نام آن را در فیلد مربوطه ( نام دیتابیس ) وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اسفند 92 سلام من اموزش رادیدم همون تور پرمیگنم من بانصب جوملا خام مشکل ندارم فقط این بسته نصبی که به مشکل خورده ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ سلام مشکل نصب با ارتقاع اکیبا حل شد سایت نصب شد اما بامشکل صفحه نخست این شکلی میادhttp://upload7.ir/imgs/2014-03/92067215044212168227.jpg ووارد مدیریت که میخواهم بشم رمزadministrator که درهاست برای امنیت گذاشتم رامیخواهد چگونه وارد هاست مجازی بشم واین رمز رابردارم چون رمز راکه وارد میکنم ارورسرور میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام سعی کنید پس از این ، تصاویرتون رو در آپلودسنتر جومینــــــا بارگذاری کنید در مورد خطاهایی که تو تصویر مشخص بود مربوط به زمپ میشه و احتمالا" روی هاست این مشکلات را نخواهید داشت در مورد حذف رمز هم به تاپیک زیر مراجعه کنید http://forum.joomina.ir/topic/17343-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%84-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%BE%D9%88%D8%B4/#entry85924 موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام بسته نصبی اکیبای من روی xmpp کارنمیکنه درحالی که قبلا سالم بود نسخه اکیبارابه3.10.2ارتقاع دادم بازهم درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) درود بر شما کار نمی کنه یعنی نصب نمی شود؟ یا وارد کامپوننت نمی شود؟ احتمالا باید به تفاوت های نسخه php باشد ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام بسته نصبیش روی لوکال بالا نمیاد برای نصب لوکال من تاphp5.5 پشتیبانی میکنداکیبا اخرین نسخه است ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ سلام عکس موقع که بسته نصبی اکیبا برای نصب نمیره ببینید http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13994843951.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام عکس موقع که بسته نصبی اکیبا برای نصب نمیره ببینید http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13994843951.jpg شما جوملا بروز رسانی کنید واز مدیریت افزونه کامپونت رو نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما همان بسته اگر در هاست نصب شود مشکلی ندارد؟ برسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر