topmihan 141 ارسال شده در بهمن 92 سلام من یه بخش از سایتمو میخوام ترجمه کنمش بعد از کلی گشتن به این رسیدم <?php echo JText::_('TOP_PANEL') ?> فکر میکنم ارجاع داده به جایی واسه دریافت متن!!! فکرم درسته؟؟؟ به کجا خب!؟!؟!؟ خودتونم یه نگاه بندازین http://melk.topware.ir کلمه top panel رو که اون بالا هستش میخوام پیداش کنم مشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام این به این معنی هست که متغیری به نام TOP_PANEL در فایل زبان تعریف شده و این کد هم ترجمه متغیر رو از فایل زبان فراخوانی میکنه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در بهمن 92 خب من همین متغیر رو در فایل زبانش پیدا میکنم و عبارت روبه روشو تغییر میدم ولی در سایت تغییر نمیکنه میشه راهنمایی بفرمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام اگر فایل زبان درست ترجمه شده باشه نباید مشکلی پیش بیاد . با ترجمه افزونه ها آشنایی دارید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در بهمن 92 با سلام اگر فایل زبان درست ترجمه شده باشه نباید مشکلی پیش بیاد . با ترجمه افزونه ها آشنایی دارید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق بله تا حدودی فایل هم فکر نکنم مشکل داشته باشه سایت دیگه که با همین قالب بوده رو دیدم ترجمه شده رو گذاشته راحت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 بله تا حدودی فایل هم فکر نکنم مشکل داشته باشه سایت دیگه که با همین قالب بوده رو دیدم ترجمه شده رو گذاشته راحت درون پرونده (فایل) زبان را خوب بگردید : باید این دو رشته (String) بی چون و چرا (کاملا) همانند هم باشند پس و پیش آن حروف دیگری نباشد. و یک نکته . شاید این رشته دوبار ترجمه شده باشد. پرونده زبان را با موشکافی و ژرف نگری دوباره بررسی نمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر