ostadshams 0 ارسال شده در بهمن 92 با سلام و خسته نباشید دوستان دو سه روزی میشه که روی تمام صفحات سایتم این خطا رو می نویسه Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/ermespc/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 100Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/ermespc/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 103Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/ermespc/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 831 و این خطا هم در ادامه Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/ermespc/public_html/libraries/joomla/language/language.php on line 834Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/ermespc/public_html/libraries/joomla/language/language.php on line 856 ممنون میشم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما نمایش خطا را در تنظیمات کلی غیر فعال کنید مدیریت هاستینگ شما چندتا تغییر در تابع های سرور داده این مشکل بوجود اومده 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ostadshams 0 ارسال شده در بهمن 92 دوست عزیزم از اینکه وقتتون رو گذاشتین برای جواب دادن ممنونم مشکل اینجاست وارد قسمت مدیریت نمی تونم بشم و از وقتی که این مشکل پیش امده یوز رو پسورد ادمین کار نمیکنه توی phpmyadmin هم رفتم و رمز رو درست کردم اما باز هم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام اخیرا" افزونه ای نصب نکردید یا تغییراتی در جوملاتون ندادید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ostadshams 0 ارسال شده در بهمن 92 هیچ افزونه ای رو نصب نکردم و در تمام صفحات این خطا رو نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 92 با سلام ابتدا به ادمین سرورتون اطلاع دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhadniyari 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 ostadshams، در تاریخ 15 Feb 2014 - 7:13 PM گفته است: دوست عزیزم از اینکه وقتتون رو گذاشتین برای جواب دادن ممنونم مشکل اینجاست وارد قسمت مدیریت نمی تونم بشم و از وقتی که این مشکل پیش امده یوز رو پسورد ادمین کار نمیکنه توی phpmyadmin هم رفتم و رمز رو درست کردم اما باز هم نشد سلام دوست عزیز نسخه سرور php رو تغییر کرده از کنترل پنل سی پنل از گزینه PHP Selector یک نسخه پایینتر php مانند 5.2 رو انتخاب کنید درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliraza 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 Warning: require_once(/home1/animatio/public_html/administrator/components/com_j2store/library/popup.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/animatio/public_html/plugins/system/j2store/j2store.php on line 33Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home1/animatio/public_html/administrator/components/com_j2store/library/popup.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home1/animatio/public_html/plugins/system/j2store/j2store.php on line 33برای فروشگاه پاک کنم وفروشگاه جدید نصب کنم کلا admin وارد شدم این اخطار میده باید چمار کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما به تالار جومینا خوش آمدید سوال جدید در تاپیک جدید مطرح کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر