topmihan 141 ارسال شده در بهمن 92 سلام دوستان من میخوام کار با فریمورک گانتری رو یاد بگیرم و سوالت زیادی دارم که یکمی گشتم و به نتیجه نرسیدم پس یکی به یک در این انجمن ناب میگردم تا انشالله به نتیجه دلخواه برسم ممنونم ----------------------------- این دو تصویر رو ببینید تصویر اول فریمورکی هستش که من روی جوملا 2.5 نصب کردم تا ازش استفاده کنم ( کار باهاشو یاد بگیرم و سایتی رو باهاش طراحی کنم انشالله ) تصویر دوم مربوط به یه بسته نصبیه که قالبش با این فریمورک طراحی شده چطوری منم مثلا در سربرگ استایل اینطوری بتونم همه چیزو اختصاصیش کنم؟؟؟ لطفا اگه میخواین بگین در سایتش داکیومنت هاشو بخونم حداقل لینک مستقیم از قسمتی که این مساله رو توضیح داده بدین ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) من با این فریمورک اندکی کار کرده ام. شاید این پاسخ درباره این فریمورک نادرست باشد. اگرچه بیشتر این فریمورک ها less را برای style ها به کار می برند . و یک style بنیادی دارند و چند style افزوده که پرونده (file)ویژه ی برای هر style افزوده ساخته می شود که در پوشه پوسته هست در یک پوشه به نام style یا نام های دیگر با هست . اکنون این پرونده می تواند استایل های گوناگون را به پوسته بیافزاید. و در پایان این دستورات less بدین سان که در نگاره (تصویر) می بینید در بخش گردانندگی (مدیریت) پوسته نمایان می شود ویرایش شده بهمن 92 توسط تیرداد 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در بهمن 92 من با این فریمورک اندکی کار کرده ام. شاید این پاسخ درباره این فریمورک نادرست باشد. اگرچه بیشتر این فریمورک ها less را برای style ها به کار می برند . و یک style بنیادی دارند و چند style افزوده که پرونده (file)ویژه ی برای هر style افزوده ساخته می شود که در پوشه پوسته هست در یک پوشه به نام style یا نام های دیگر با هست . اکنون این پرونده می تواند استایل های گوناگون را به پوسته بیافزاید. و در پایان این دستورات less بدین سان که در نگاره (تصویر) می بینید در بخش گردانندگی (مدیریت) پوسته نمایان می شود ممنون از پاسخت ولی راستش منکه نفهمیدم چی نوشتی یکم سادش کن یعنی طراح قالب کد نویسیش کرده؟؟؟(به طوری شخصی سازیش کرده؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 ممنون از پاسخت ولی راستش منکه نفهمیدم چی نوشتی یکم سادش کن یعنی طراح قالب کد نویسیش کرده؟؟؟(به طوری شخصی سازیش کرده؟؟ کم و بیش، فردیدم (منظورم) همین است. لختی درنگ کنید. من فردا این FrameWorkرا بیشتر بررسی کنم که یک پاسخ راهگشا بدهم. چون گفاتارم بسیارهمادی (کلی) بود. این پوسته ای را هم که style افزوده داشت برایم بفرستید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام برای گسترش پارامترهای قالب لازم است که حتما" با php آشنایی داشته باشید البته فقط دونستن php کافی نیست تا حدودی هم باید به ساختار جوملا آشنا باشید یعنی داستانش یه جورایی مثل مبحث افزونه نویسی هست لینک زیر رو ببینید ، البته اگر بتونید متوجه اش بشید کارتون راه میفته وگرنه... http://www.gantry-framework.org/documentation/joomla/advanced/parameter_chaining.md موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : topmihan و m4mali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 پاسخ من در باره این framework درست نیست. اگرچه در برخی Framework ها این توانایی هست که بتوانند این Parameter ها را از File های Less بخوانند هرآینه که به XML هم نیازمند هستند . ولیکن درباره Gantry این گفته درست نیست. و به php نیازمند هستیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر