fundorp 1 ارسال شده در بهمن 92 درود دوستان من هرچقدر این فتیلو ویرایش کردم نتونستم فونت مطالبمو به سایز دلخواه برسونم.میخوام فونت مطالب یکم بزرگتر بشه اینم لینک فایل ها فایل یک فایل دو آدرس سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما gzip را غیر فعال کنید تا بهتون ادرس درستی از ویرایش کردن رو بدیم. 1 واکنش ها : fundorp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fundorp 1 ارسال شده در بهمن 92 هم GZIP SERVER وهمgzip قالب غیرفعال شدند یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که در اینترنت اکسپلورر فونت ها درست نشون داده نمیشن وباید با گزینه اینکدینگ درستشون کرد.نمیشه اتوماتیک وارutf-8انتخاب شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما فعلن داره از سیستم کش css ها رو می خونه شما می باید در فایل های css کامپوننت k2 دنبال کد زیر بگردید div.catItemIntroText { font-size: inherit; font-weight: normal; line-height: inherit; padding: 4px 0 12px; } بعد می تونید قسمت font-size: inherit; رو به مثلن font-size: 15px; تغییر بدید 1 واکنش ها : fundorp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fundorp 1 ارسال شده در بهمن 92 ممنون از شما.ولی فقط فونت صفحه اصلی تغییر میکنه.این عکس من میخوام فونت مطالب تغییر کنه این عکس میخوام سایز ونوع فونت مثل سایت بیتوته بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر