vapa_71 42 ارسال شده در بهمن 92 سلام دوستان میخواستم بدونم آیا میشه از ماژول هایی که داخل یک قالب Quickstart هست برای جاهای دیگه هم استفاده کرد ؟ و چطور باید این کار رو کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) سلام دوستان میخواستم بدونم آیا میشه از ماژول هایی که داخل یک قالب Quickstart هست برای جاهای دیگه هم استفاده کرد ؟ و چطور باید این کار رو کرد بله، می توانید پرونده XML افزونه را بررسی نمایید . سپس با نگرش به نشانی ها، همه پرونده ها را گردآوری نمایید. و در پایان Zip کنید. که درباره module ها بیشتر همه در یک پوشه در کنار هم هستند. ویرایش شده بهمن 92 توسط تیرداد روشنگری بیشتر 2 واکنش ها : vapa_71 و topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در بهمن 92 مرسی دوست عزیز اما میشه یکم واضح تر توضیح بدین ؟ یعنی پوشه به اسم همون افزونه رو زیپ کنم کافیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 مرسی دوست عزیز اما میشه یکم واضح تر توضیح بدین ؟ نخست روشنگری نمودم و گفتم که می توانید پرونده Xml افزونه را بررسی کنید تا نشانی تمامی پرونده (file) های افزونه را بیابید. یعنی پوشه به اسم همون افزونه رو زیپ کنم کافیه ؟ در بیشتر ماژول ها بله ! اگرچه گمان می کنم که پرونده ها و پوشه های اندرون (داخل) پوشه ی افزونه را zip کنید بهتر باشد. شاید هم یکسان باشد. 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر