sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 سلام من اومدم یک فرم بسازم اول rsform رو نصب کردم درست نصب شد ولی خروجیش فارسی قبول نمیکرد smartformer + jform + saba form رو هم نصب کردم ولی هیچکدومشون موقع نمایش فرم از زبون فارسی پشتیبانی نمی کردن و علامت ؟ میومد ... همه رو هم روی لوکال تست کردم و هم روی سایت تمام فرم سازها به جز صبا فرم از نسخه فارسی استفاده کردم صبا فرم هم زبونش انگلیسی بود و از سایت خودش گرفتم... ... 2 روز دیگه ثبت نام اردو دارم و حیرون شدم! چه کار کنم؟ پ ن : یه جا پرسیدم گفتن شاید ایراد از دیتابیس باشه و utf نباشه... روی نوع لوکال دیتابیس رو به یک نوع دیگه از utf-8 تغییر دادم ولی باز هم نشد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز از این جی فرم استفاده کنید با فارسی مشکلی نداره http://dl.joomina.ir/file.php?file=9953c652bf5f0726ab97e83fead90abe موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز smartformer فارسی شده و مشکلی با زبان فارسی هم نداره خروجی فارسی هم می تونید بگیرید این افزونه را می تونید از سایت جومینا دریافت کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 ایراد از دیتابیس بود حل شد ولی برای خروجی به صورتی که هر فیلد بره داخل یک سلول (مثلا name بره به b1 و number بره به b2 هنوز مشکله و هیچکدوم این کار رو انجام نمیدن...) دوست عزیز smartformer فارسی شده و مشکلی با زبان فارسی هم نداره خروجی فارسی هم می تونید بگیرید این افزونه را می تونید از سایت جومینا دریافت کنید موفق باشید اتفاقا اونو هم گرفتم ولی باهاش مشکل دارم: http://forum.joomina.ir/thread-2730.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز وقتی که این کاموپوننترا نصب کردید اگه هنوز نوشته های فارسی بصورت علامت سوال آمد به دیتابیس برید و جدول مربوط به این کامپوننت را بر روی یونیکد قرار دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر