hamid1200 2 ارسال شده در بهمن 92 باسلام دوستان من برای افزایش سرعت لودسایتم گزینه Gzipروفعال می کنم ولی وقتی فعال کردم اسلایدرمطالبk2ازکارافتاد اگه میشه کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام خب Gzip رو فعال نکنید . اتفاقا" در شرایط عادی بهتر است که فعال هم نشه ! البته این نظر شخصی خودم بود که استفاده نشه بهتره چون هدف استفاده از Gzip برای افزایش لود سایت نیست و اصولا" Gzip رو وقتی باید استفاده کرد که فضای هاست دچار خفگی حاد میشه چیزی که تو Gzip اتفاق میفته یکسری رخدادهای compress و decompress هست که نتیجه اش هم چیزی جز فشار وارد کردن بی مورد به سرور و اتلاف وقت نیست شاید به طرز محسوسی سرعتتون افزایش پیدا کنه ولی به اون تایم انتظار کاربر برای فشردگی و اکسترکت و فشار به سرور ارزش نداره نکته مهمش هم تو همون تایم انتظار یا همون حالت waiting هستش که گوگل چندان نمیپسنده اگر زیاد طولانی بشه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر