erfan 7292 2 ارسال شده در بهمن 92 سلام خدمت اساتید گرامی مشکلم برای ساختن Databases در phpmyadmin است همون جور که تو عکس معلومه هیچ مکانی برای درست کردن Databases جدید وجود نداره (پیامNo Privileges )و جدول های کامپوننت رو هم نمایش نمی ده با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 سلام خدمت اساتید گرامی مشکلم برای ساختن Databases در phpmyadmin است همون جور که تو عکس معلومه هیچ مکانی برای درست کردن Databases جدید وجود نداره (پیامNo Privileges )و جدول های کامپوننت رو هم نمایش نمی ده با تشکر درود بر شما. اگر روی هاست هستید . باید mysql manager را برای ساختن دیتا بانک و نام کاربری به کارببرید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erfan 7292 2 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما. اگر روی هاست هستید . باید mysql manager را برای ساختن دیتا بانک و نام کاربری به کارببرید. ممنون از راهنمایی تون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ho_hoseyn 0 ارسال شده در بهمن 92 سلام من با جوملا 3 کار میکنم وقتی میخواهم یک مجموعه جدید بسازم خطای 500 JHtmlBehavior::mootools not found. میدهد مشکل چیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 سلام من با جوملا 3 کار میکنم وقتی میخواهم یک مجموعه جدید بسازم خطای 500 JHtmlBehavior::mootools not found. میدهد مشکل چیست ؟ درود بر شما به انجمن جومینا خوش آمدید خواهشمندم برای هر پرسش یک topic جدید ایجاد نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر