aftab 4 ارسال شده در اسفند 89 با سلام وخسته نباشيد من دو تا مشكل دارم : 1. من حدود 10 روز كه در جومينا لرن ثبت نام كردم با ايميلهاي مختلف ياهو و جيميل اما ايميل فعالسازي برام ارسال نميشه !!! 2. لينك دانلود "كامپوننت مديريت آگهي " فعال نيست!!! محبت ميكنيد اگه رسيدگي كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 سلام استفاده از آموزش های جومینا لرن نیازی به ثبت نام نداره مورد دوم بررسی میشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftab 4 ارسال شده در اسفند 89 سلام فرموديد استفاده از آموزش های جومینا لرن نیازی به ثبت نام نداره در حاليكه وقتي من ميخوام ويدئوي آموزشي را مشاهده كنم . پيام ميده "شما اجازه پیشروی بیش از این را ندارید .برای این کار باید فرم عضویت را تکمیل کنید" در ضمن بايدبگم من فلش پلير دارم واز اينترنت پر سرعت هم استفاده ميكنم . با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 درورد من همچین مشکلی نمیبینم مثلا شما ویدئو در این صفحه را نمیبینید ؟ http://joominalearn.ir/index.php?option=com_seyret&task=videodirectlink&Itemid=21&id=15 خواهشا بقیه دوستان هم تست کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftab 4 ارسال شده در اسفند 89 بله در اين صفحه كه فرموديد نميبينم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 بزارید بقیه هم تست کنند . احتمالا کل آموزش به صورت ویدئویی منتشر بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 حقیقتا من هم ندیدم البته نا گفته نماند اینترنت من مشکل داره شاید به خاطر اونه ارادتمند : امیر حاجیان :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 سلام من هم تست کردم نشد نمیدونم جریان چیه ............ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اسفند 89 با سلام به همه در اپرا نتونستم ببینم در اکسپلورر 6 جواب داد در کروم جواب داد در فایرفاکس هم جواب داد البته همگی بدون ورود به محیط کاربری موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftab 4 ارسال شده در اسفند 89 با سلام وتشكر از همه دوستان در اکسپلورر و فاير فاكس نتونستم ببينم اما در كروم ديدم موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر