samiey 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام چند هفته ای است که از کامپوننت آگهی ساز AdsManager استفاده می کنم در قسمت نمایش آگهی فقط متن آگهی نمایش داده می شود ولی از سایتم یا قالبش خبری نیست برای نمونه نگاه کنید اگر کسی می دونه مشکل از کجاست کمک کنه یا حداقل کجاها رو دست کاری کنم منتظر هستم حتما راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز فکر می کنم مشکل شما از سئو سایت هست که کامپوننت سئو با این کامپوننت تبلیغات سازگار نیست برای حل این مشکل باید رابط بین این دو را پیدا کنید و یا تنظیمات را چک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiey 0 ارسال شده در اسفند 89 آقای رضایی کامپوننت سئو جوم سلف روی سایت نصب بود که استفاده نمی کردم و الان هم حذفش کردم مشکلم هنوز حل نشدهمشکلم حل شد اما علت : در تنضیمات برای ایمیل سه گذینه دارد که اگر تصویر برای ایمیل را انتخاب کنیم با این مشکل روبرو می شویم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر