hamid1200 2 ارسال شده در بهمن 92 با سلام دوستان من وقتی میخوام توکنترل پنل مطلب اضافه کنم یا حذف کنم یا کاردیگه ای بکنم با خطای زیرمواجه میشم Request TimeoutThis request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام قبلا اینطور نبود؟ سرعت اینترنتتون خوب هست؟ با مرورگر دیگه ای تست کردین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1200 2 ارسال شده در بهمن 92 سلام قبلا اینطور نبود؟ سرعت اینترنتتون خوب هست؟ با مرورگر دیگه ای تست کردین؟ سرعت اینترنتم خوبه قبلا اینطورنبودحالا اینطورشده بامرورگر جدیدم هم تست کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما فقط برای مطالب اینطور می باشد؟ افزونه نصب نکردید؟ به مدیریت سرور گزارش بدید ایا تغییری در سرور ندادند؟ مثلن هر تغییری باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام سرور دارید یا هاست اشتراکی استفاده میکنید؟ به php.ini اگه دسترسی دارید مقدار max_execution_time رو افزایش بدین مثل 300 - 400 ثانیه بذارید اگر هم دسترسی ندارید کد زیر رو بذارید تو فایل htaccess ببینید درست میشه <IfModule mod_php5.c>php_value max_execution_time 259200</IfModule> 1 واکنش ها : hamid1200 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1200 2 ارسال شده در بهمن 92 سرور ولی کارای که گفتینو امتحان میکنم.یه سوال من تو filemanager دوتا فایل htaccessدارم که یکی به شکلhtaccess.ویکی به شکلhtaccess.txtتوفایل htaccess.توش فقط دو خط نوشته که به این صورته # BEGIN WordPress# END WordPress حالا کدومشو تغیربدم درضمن سایت من جوملاس چرا نوشته وردپرس؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام شما فایل htaccess. رو حذف کنید و فایل htaccess.txt را بلافاصله تغییر نام به htaccess. بدید تا سرور فرصت ساخت خودکار رو نداشته باشه ضمن اینکه شما نفرمودید که اخیرا" افزونه ای هم نصب کردید یا نه ؟ موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : hamid1200 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1200 2 ارسال شده در بهمن 92 با سلام شما فایل htaccess. رو حذف کنید و فایل htaccess.txt را بلافاصله تغییر نام به htaccess. بدید تا سرور فرصت ساخت خودکار رو نداشته باشه ضمن اینکه شما نفرمودید که اخیرا" افزونه ای هم نصب کردید یا نه ؟ موفق و پیروز باشید یا حق افزونه جدید نصب کردم افزونه گولبال نیوز فارسی.درون فایل htaccess.txt یه چیزای نوشته که با # @package Joomlaشروع میشه .فایل صحیح اینه یا باید فایل دیگه ارو تغیرنام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام افزونه گلوبال نیوز و یا هر چیزی که احتمال میدین بعد نصب اون این مکل پیش اومده رو از مدیریت افزونه ها موقتا غیر فعال و تست کنید 3 واکنش ها : مصطفی صفرعلی، hamid1200 و Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 درون فایل htaccess.txt یه چیزای نوشته که با # @package Joomlaشروع میشه .فایل صحیح اینه یا باید فایل دیگه ارو تغیرنام بدم؟ با سلام میتونید فایل htaccess.txt رو از بسته خام جوملا بردارید و تغییر نام بدید . ولی فکر نکنم مشکل از htaccess باشه و به احتمال زیاد مشکل از یکی از افزونه هاتون هست موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر