alizamany 1 ارسال شده در بهمن 92 سلام سایت من وقتی یه مطلبی را میزارم همون موقع نمیاد و باید حتما کنترل + اف 5 را بزنم تا مطلبم بیاد تنظیمات ذخیره ساز هم از اون وقتی که فعال کردم و دوباره غیر فعالش کردم خیلی وقته که میگذره فقط هم صفحه اصلی این مشکل رو داره http://wp-center.net/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 92 با سلام لطفا ابتدا جستجو بفرمایید. قبلا بارها بحث شده... موفق باشید 2 واکنش ها : alizamany و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alizamany 1 ارسال شده در بهمن 92 ممنون من مطالب مشایه رو خوندم و تمامی اون کار ها را انجام دادم اما الان وقتی میزنم پاکسازی کش این دو گزینه که در تصویر مشخص هست میاد باره هم اون را هم تو تنظیمات هم داخل هاست cache و tmp را پاک کردم اما بازم دوباره ساحته میشه یکیش jw_simpleImageGallery هست که داخل تنظیمات پلاگین زمان دوباره سازی تصویر کوچک را صفر کردم اما اون یکی که نوشته page را نتونستم پیدا کنم این لینک عکس http://upload7.ir/imgs/2014-02/19289632322940206767.png نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام در قسمت تنظیمات کلی ابتدا استفاده از کش را غیرفعال کنید سپس به مدیریت پلاگینها برید و پلاگین سیستم - کش رو غیرفعال کنید بعد هم تنظیمات قالبتون رو بررسی کنید و اگر گزینه ای برای کش کردن داره آن را غیرفعال کنید در انتها از منوی تعمیرات اون سه مورد رو انجام بدید و تمام ! موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : alizamany نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alizamany 1 ارسال شده در بهمن 92 با سلام در قسمت تنظیمات کلی ابتدا استفاده از کش را غیرفعال کنید سپس به مدیریت پلاگینها برید و پلاگین سیستم - کش رو غیرفعال کنید بعد هم تنظیمات قالبتون رو بررسی کنید و اگر گزینه ای برای کش کردن داره آن را غیرفعال کنید در انتها از منوی تعمیرات اون سه مورد رو انجام بدید و تمام ! موفق و پیروز باشید یا حق دقیقا من تمام این کار ها را انجام دادم اما نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام کش مرورگرتون رو هم پاکسازی کنید . با مرورگر دیگری هم تست کنید اگر مواردی رو که گفتم به درستی انجام داده باشید نباید دیگه مشکلی داشته باشید اگر بعد از پاکسازی کش باز هم موردی کش میشه ، تنظیمات جوملا و افزونه هاتون رو بررسی کنید بررسی کنید تنظیمات روی بدون کش و یا استفاده از تنظیمات سراسری باشه موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : alizamany و فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortexa 0 ارسال شده در بهمن 92 منم همین مشکل رو دارم و این کاهایی که گفتین انجام دادم اما چیزی تقییر نمیکنه و ساعت ها طول میکشه تغییرات اعمال بشه حتی مطلبی که گذاشتم هم نمیبینم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alizamany 1 ارسال شده در بهمن 92 من تمام این کار ها را انجام حتی تمامی ماژول ها و پلاگین ها را هم چک کردم اما مشکل همچنان پا برجاست مثلا تو کروم درست میاره تو فایرفاکس همون مطالب قبلی تو اینترنت اکسپلور هم همینجور تو کروم هم بعضی وقتا مطالب را نمیباره حتما باید کش را پاک کنم تا بیاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortexa 0 ارسال شده در بهمن 92 منم همین مشکل رو دارم و این کاهایی که گفتین انجام دادم اما چیزی تقییر نمیکنه و ساعت ها طول میکشه تغییرات اعمال بشه حتی مطلبی که گذاشتم هم نمیبینم هیچ تغییری در سایت انجام نمیشه مگر بعد از چند ساعت سایت رو تازه دارم راه میندازم اعصابمو خورد کرده. حتی سایت رو غیر فعال کرم ولی بعد از چند ساعت غیر فعال می شد. با موبایل هم میرم باز همون شکل قبلیه. پلاگین کش رو هم غیر فعال کردم. گش سایت هم همینجور پاکسازی سایت زدم. تعمیرش هم زدم کمک کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) هیچ تغییری در سایت انجام نمیشه مگر بعد از چند ساعت سایت رو تازه دارم راه میندازم اعصابمو خورد کرده. حتی سایت رو غیر فعال کرم ولی بعد از چند ساعت غیر فعال می شد. با موبایل هم میرم باز همون شکل قبلیه. پلاگین کش رو هم غیر فعال کردم. گش سایت هم همینجور پاکسازی سایت زدم. تعمیرش هم زدم کمک کنید لطفا یک نکته رو هم من بگم شاید راه گشا بود. ولی الان بسایر کم پیش می آید برخی از ISP ها یا سازمان ها یک سرور کش دارند (مانند squid) برای کم کردن ترافیک کارگزاری می شود و اگر این سرویس دهنده کش درست تنظیم نشده باشد گاهی، این چالش پیش می آید. به ویژه بر روی فایل های هم نام و css ها. یکبار با یک ق-ی-ل-ت-رشکن یا یک proxy سایت را بررسی نمایید. ویرایش شده بهمن 92 توسط تیرداد کژی در نگارش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortexa 0 ارسال شده در بهمن 92 یک نکته رو هم من بگم شاید راه گشا بود. ولی الان بسایر کم پیش می آید برخی از ISP ها یا سازمان ها یک سرور کش دارند (مانند squid) برای کم کردن ترافیک کارگزاری می شود و اگر این سرویس دهنده کش درست تنظیم نشده باشد گاهی، این چالش پیش می آید. به ویژه بر روی فایل های هم نام و css ها. یکبار با یک ق-ی-ل-ت-رشکن یا یک proxy سایت را بررسی نمایید. با v p n تست کردم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alizamany 1 ارسال شده در بهمن 92 اقا راه حلی واسه ما پیدا نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام وقتی عبارت page میاد تو صفحه کش ، یعنی این قالبتون هست که داره کش میکنه و تنظیم اختصاصی برای این مورد داره یه بار دیگه تنظیمات قالبتون رو به دقت چک کنید برای اینکه مطمئن شوید ، قالب پیشفرض جوملا رو پیشفرض کنید و یکبار کش رو پاکسازی کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : m4mali و alizamany نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alizamany 1 ارسال شده در بهمن 92 اقا من که نتونستم درستش کنم اگر از دوستان کسی میتونه یوزر و پسورد بدم خدمتون ببینید مشکل از کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر