ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 89 [align=CENTER]من یه ماژول گالری تصاویر میخوام واسه سایت در فروم گشتم بیش از 10 تا رو هم دانلود و نصب کردم اما این چیزی که میخوام نبود: که این خصوصیات رو داشته باشه: اندازه عکس رو بشه تغییر داد سرعت حرکت عکس رو هم بشه تغییر داد و بشه تعیین کرد که عکس اگه کوچیک بود ، در سمت چپ یا وسط یا راست قرار بگیره چنین چیزی وجود داره؟ ممنون :thankyou:[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام این رو هم تست کردید؟ http://www.joomina.ir/%DA%AF%D8%A7%D9%84%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1/%DA%AF%D8%A7%D9%84%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7 پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 89 افزونه خوبی به نظر میاد اما بعد از نصب و ایجاد گالری چطور میتونم روی صفحه اصلی نمایش بدم؟ اینطور که من فهمیدم باید یه منو ساخته شه و در یه مسیر خاصی نمایش بده/؟ میشه روی صفحه اصلی و در یه ماژول قرارش بدم؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 این ببینید http://forum.joomina.ir/thread-2863.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 89 ممنون آقا حمید اما سوال من در اون پست جواب داده نشده سوالم اینه که میشه در ماژول هم قرار داد؟ آخه من واسه قرار دادن در یه موقعیت میخوامش نه اینکه در ادامه مطلب قرار بگیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 من که زیاد سر در نمیارم فقط گفتم شاید کارت رو راه بندازه نمیشه اون شناسه رو جایی دیگه قرار داد ؟ حالا ادامه مطلب یا جایه دیگه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 89 نمیشه فقط یه شناسه پلاگین میده که اون شناسه فقط در ادامه مطلب کار میکنه ، اخه پلاگنیشن نصب شده اما من در یک ماژول میخوام قرار بدم :thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 بسياري از ماژول ها توانايي تغيير سايز تصاوير را دارا ميباشند ولي توصيه ميكنم قبل از استفاده از اسلايد شو حتما تمامي تصاوير را براي موقعيتي كه ميخواهيد آماده كنيد و همه را در يك سايز و اندازه آماده كنيد.در تمامي سايت ها ميتوانيد مشاهده كنيد كه تصاوير استفاده شده در يك اسلايد شو همه هم اندازه هستند.زيبايي يك اسلايد شو به تصاوير تهيه شده شما بستگي دارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر