mkamka 1 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوستان می خواستم بدونم چگونه سایتم را چند زبانه کنم؟ کامپوننت هایی مثل Joomfish باید دارای دو وب سایت باشید و خود مدیر سایت مطالب را به چند زبان وارد کنم. حالا من می خواهم به صورت خودکار مطالب به زبان های دیگر ترجمه گردد. ( هم چنین به جز مترجم google ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزیز به نظر من چنین چیزی مکن نیست که خودش اتوماتیک متن را ترجمه کنه (غیر ممکن نیست ولی من که تا حالا ندیدم - تو دنیای کامپیوتر چیزی غیر ممکن نیست ) به نظر من نهایتش باید خودتون متن را ترجمه کنید و بعد از کامپوننت های مخصوص دو زبانه کردن سایت استفاده کنید ارادتمند : امیر حاجیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز اگر اینطور چیزی که شما میفرمایید وجود داشت اون موقع همه کسانی که مترجم هستند الان کاری برای انجام دادن نداشتن! بهترین روش همون افزونه ایست که از مترجم گوگل استفاده می کنه که اگر باز ترجمه خیلی مهم باشد کارامد نیست. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 به نظر من خودتون ترجمه کنید بهتر از اینه که از مترجم گوگل استفاده کنید چون مترجم گوگل درست ترجمه نمی کنه و ناقصه من یک برنامه می شناسم که به صورت انلاین براتون متن را ترجمه می کنه رو سیستمم میگردم و میزارم برای دانلود ارادتمند : امیر حاجیان :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در اسفند 89 دوستان ممنون از توجه تون خوب این کامپوننت چه به درد می خوره؟ من یک فایل index درست می کنم و به دو تا جوملایم لینک می کنم.دیگه چه نیازی به این کامپوننت هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز 2تا جوملا مشکلات زیادی داره 1- فضای دوبرابر 2- زمان ساخت هرکدام و چیدمان آنها 3- سرعت در مدیریت این دو و ... ولی وقتی از این افزونه استفاده می کنید مدیرت دوتا زبان یک جا هست و نمی خواد که بین دوتا جوملا سوئیچ کنید که مشکلات بالایی دارد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 سلام جهت ترجمه متن های خود به 59 زبان زنده دنیا به این تاپیک مراجعه نمایید http://forum.joomina.ir/thread-2890.html ارادتمند : امیر حاجیان :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eimanpaladin 1 ارسال شده در اسفند 89 میشه نصب این جومفیش و از کجا دانلود کردنش رو توضیح بدید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر