venuslaser 0 ارسال شده در بهمن 92 با سلام وقتی وارد گالری محصولات میشوم http://www.venus-laser.com/index.php/product-gallery/promotional-clock یک قسمت اضافه در سمت چپ بالا قرار دارد که لینک وب سایتی میباشد ایا می شود ان را برداشت چطور ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام کد زیر را در انتهای مسیر templates/jm_gift/css/template_rtl.css وارد کنید #yj_theme a { font-size: 0; } موفق و پیروز باشیدیا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
venuslaser 0 ارسال شده در بهمن 92 دوست عزیز درست نشد من هم از cpanel این کار را کردم هم ازخود جوملا اگه راه دیگری وجود دارد لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام من دوباره همون کدی رو که تو پست قبلی قرار دادم رو تست کردم و جواب میده شما پس از قرار دادن کد یکبار کش جوملا و مرورگرتون رو پاکسازی کنید ، اگر باز هم مشکل پابرجا بود در فایلهای قالب اون آی دی رو ( yj_theme ) جستجو کنید و محتواش رو حذف کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
venuslaser 0 ارسال شده در بهمن 92 با سلامی دوباره درست شد وقتی کش و پاک کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid0261 0 ارسال شده در اردیبهشت 2 سلام سایت من هم بهم ریخته هست کسی میتونه درست کنه ممنون میشم چک کنید برش لیزر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid0261 0 ارسال شده در اردیبهشت 2 سلام سایت من هم بهم ریخته هست کسی میتونه درست کنه ممنون میشم چک کنید برش لیزر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر