sirati 5 ارسال شده در بهمن 92 اینو می خوام تو قالب زئوس عوض کنم، قالب مدیریت زئوس برای جوملا 2.5 جومینا تهیه و اماده شده است این قالب دارای امکاناتی بینظیر میباشد که توسط سایت جومینا برای فارسی زبانان بومی و بهینه شده است joomina.ir (این متن را میتوانید از مدیریت قالب ها تغییر دهید) پیدا نکردم تو انجمن!!!!!!!!11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام طبق متنی که قرار دادید ، در تنظیمات قالب مذکور میتونید متن رو تغییر بدید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : sirati نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sirati 5 ارسال شده در بهمن 92 ممنون الان متوجه شدم کجا بود، یه سوال دیگه من تو فایل default_enabled.php ، گزینه مثال مدیریت قالب ویرایش می کنم که نشون نده تو قالب bluestork نشون نمی ده اما وقتی قالب زئوس انتخاب می کنم نشون میده !!! ممنون میشم راهنمایی کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 من تو فایل default_enabled.php ، گزینه مثال مدیریت قالب ویرایش می کنم که نشون نده با سلام متوجه نشدم . کمی بیشتر توضیح بدید که میخواهید چه کاری انجام بدید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saadatirad 0 ارسال شده در تیر 93 سلام خسته نباشید من میخوام کپی رایت قالبو حذف کنم میشه راهنمایی ام کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saadatirad 0 ارسال شده در تیر 93 سلام خسته نباشید من میخوام کپی رایت قالبو حذف کنم میشه راهنمایی ام کنید کسی نیست جواب بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما ادرس سایت تان را قرار بدید تا راهنمایی تان کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر